Chudák Čvančarová! Kvůli Babišovi za krávu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Chudák Čvančarová! Kvůli Babišovi za krávu

Jitka Čvančarová
Jitka Čvančarová (archiv Blesku)

Asi každý se pozastavil nad výstupem expremiéra Andreje Babiše (68) v pořadu K tabuli! Dokonce i herečka Jitka Čvančarová (44) se k jeho ostudnému výkonu vyjádřila na svých sociálních sítích. Překvapivě se pak ale stala terčem útoků.

Zábavný pořad K tabuli! Spočívá v tom, že kandidáti na post prezidenta republiky předstoupí k tabuli a žáci základní školy jim pokládají otázky. Ty se většinou týkají všeobecného přehledu. Andrej Babiš ale pohořel na celé čáře, protože nevěděl téměř nic. Podle něj mezi planety sluneční soustavy patří Slunce i Měsíc, nevěděl, kolik má kráva žaludků a horko těžko si vzpomněl alespoň na jedno literární dílo Karla Čapka.

Den s Andrejem Babišem

Video se připravuje ...

Jitku to nadzvedlo ze židle a musela reagovat. „Uchazeč o nejvyšší ústavní funkci, kandidát na prezidenta České republiky,“ napsala herečka k fotce dětí v lavici ve zmíněné show. „Bude jeho prezidentský portrét viset ve školách?“ dodala zvídavě. To se ale nejspíš dotklo některých Andrejových příznivců. Do soukromých zpráv jí totiž přišla tato zpráva, plná gramatických chyb.

„Neee! Bude tam vyset tvůj portrét, ty krávo, ale to by vlastně nešlo, ty jsi tak tlustá, že by ses tam ani nevešla,“ napsala Čvančarové jistá paní Jana Pokorná. Herečka už si z těchto hejtů naštěstí nic nedělá.

Film Střídavka: Jitka Čvančarová prozradila, co se dělo na natáčení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.