Čvančarová proti ráně osudu: ODPUSTÍ DALŠÍ PODPÁSOVKU? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čvančarová proti ráně osudu: ODPUSTÍ DALŠÍ PODPÁSOVKU?

Jitka Čvančarová a Petr Čadek
Jitka Čvančarová a Petr Čadek (Blesk)

Nevěra ve vztahu je vždy ožehavé téma - mnoho vztahů ji ani nezvládne a mezi oběma účastníky zůstane nepřekonatelná propast. Negativní zkušenost má i herečka Jitka Čvančarová (44). Pod tíhou zjištění se zhroutila. 

Jitka Čvančarová žije už několik let ve spokojeném manželství s tanečníkem Petrem Čadkem. Na svém manželovi oceňuje zejména to, že ji miluje takovou, jaká je, a přiznala, že to mezi nimi ještě pořád parádně jiskří.

Jitka Čvančarová: Život je krásnej v tom, že nevíte, co přijde za vteřinu

Video se připravuje ...

„Mrzelo by mě, kdybych se nelíbila svému muži. Asi by se to odrazilo na sexuálním životě. Protože pokud to mezi partnery nejiskří chemií, tím, že po sobě touží, že si voní, rádi se dotýkají, to je přece blbý. Nevím, jak velkou část šťastného partnerství, které samozřejmě není zatížené žádným handicapem, to představuje, ale myslím, že dost velkou," svěřila se už dříve pro titul Moje psychologie. 

Přesto má i negativní zkušenost. Redakce Aha! totiž načapala jejího soudobého partnera, se kterým žila 6 let, Martina Hofmanna (44), in flagranti. Z nevěry se herečka v té době vzpamatovávala velmi dlouho. Válečná sekera je ale mezi bývalými partnery dávno zakopaná, naopak Jitka se netají tím, že ji s Hofmannem spojuje silné přátelství. „Každý dělá chyby. Všechno se v životě děje pro něco, aspoň já to tak cítím, a všechno má svůj důvod. Martin je prostě skvělý člověk a hotovo. Takže proč bychom se měli ztratit jako lidi,“ podala vyjádření pro Sedmičku. 

Rázná Jitka Čvančarová: Už dost o mých šatech!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.