Outfit Čvančarové ukázal, co neměl? VELKÉ TAJEMSTVÍ HEREČKY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Outfit Čvančarové ukázal, co neměl? VELKÉ TAJEMSTVÍ HEREČKY!

KVIFF 2015
KVIFF 2015 (Václav Šlauf / MAFRA / Profimedia)

Ačkoli je herečka Jitka Čvančarová (44) pyšnou maminkou dvou dětí, nikdy nepopírala, že by rodinu o jednoho člena ještě rozšířila. Nyní se zdá, že se její plány stávají skutečností…

V dnešní době není nijak překvapivé, když se žena rozhodne mít miminko po čtyřicítce. A třebaže manžel Jitky Čvančarové, tanečník Petr Čadek (43), se na třetího potomka netváří, herečka by údajně svým dětem ještě jednoho sourozence ráda dopřála. A toto přání prý není daleko od reality!

Film Střídavka: Jitka Čvančarová prozradila, co se dělo na natáčení

Video se připravuje ...

Jak zjistil magazín Sedmička na tiskové konferenci k očekáváné komedii Střídavka, herečka si i přes úmorné horko k této příležitosti oblékla dlouhé černé šaty, které ještě doplnila o tmavé sako. Nešlo si též nevšimnout Jitčiny snahy zakrývat bříško všemi možnými způsoby. Nejprve si všelijak upravovala sako, při společném focení si zase oblast břicha zakryla ragbyovým míčem.

K zamyšlení je i fakt, že se letos nezúčastnila karlovarského filmového festivalu, na kterém v předchozích letech nesměla chybět. Letos se ale lidé žádného kuriózního modelu nedočkali. „Už jsme se s manželem Jirkovi Bartoškovi omlouvali. Moc mu děkujeme za pozvání, letos nám to ale na 80 procent nevyjde. Máme s manželem moc práce, zkoušení a neradi bychom, aby to všechno bylo hektické. Příště určitě zase rádi přijedeme a já zase moc ráda vzbudím rozruch nějakou tou svou róbou,“ řekla před časem Blesku herečka. Ke zvýšení spekulací o požehnaném stavu navíc přispívá i fakt, že se herečka v rozhovorech brání osobním otázkám. Odpovědi se tedy veřejnost zřejmě dočká až časem.

Jitka Čvančarová: Život je krásnej v tom, že nevíte, co přijde za vteřinu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.