Ex-partner na návštěvě u Čvančarové! Každý dělá chyby, tvrdí Jitka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ex-partner na návštěvě u Čvančarové! Každý dělá chyby, tvrdí Jitka

Jitka Čvančarová
Jitka Čvančarová (archiv CNC)

S Martinem Hofmannem (44) žila Jitka Čvančarová (44) šest let. Pak ale na herce vyplulo, že má hojně využívat služeb prostitutek a lásky byl konec. Jak to mají bývalí partneři mezi sebou dnes? Budete se divít!

„Každý dělá chyby. Jestli to je chyba, nevím. Je to vývoj. Život je cesta a všechno je v životě tak, jak má být. Já bych v žádném případě nic neměnila. Všechno se v životě děje pro něco, aspoň já to tak cítím, a všechno má svůj důvod. Martin je prostě skvělý člověk a hotovo. Takže proč bychom se měli ztratit jako lidi?" bájila ódy na Martina Hofmanna Jitka Čvančarová v Sedmičce před časem. 

Rázná Jitka Čvančarová: Už dost o mých šatech!

Video se připravuje ...

„I když už nejsme partneři, přijde mi to jako nesmysl, že bychom se měli ztratit jako lidi. Já jsem ráda, že jsme se neztratili, a to je prima. Mimochodem, včera u nás byli na návštěvě! Celá rodina je úžasná a daří se jim dobře," odtajnila rodinná setkávání s ex-partnerem herečka.

Čvančarová s manželem na Českém Lvu: Nabarvené ptáče ji jiný vesmír

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.