Krutý ortel nad Čvančarovou! Výroky expertů zabolí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Krutý ortel nad Čvančarovou! Výroky expertů zabolí

Jitka Čvančarová
Jitka Čvančarová (CNC: Daniel Černovský)

Asi každý z nás si pamatuje honosné modré šaty, které herečka Jitka Čvančarová (43) vynesla na poslední filmový festival v Karlových Varech. Kritici si na ni tehdy smlsli, ale ona si i tak šaty oblékla znovu. A to na prestižní předávání cen Český lev. Polepšila si?

Drtivá většina fanoušků, módních stylistů a dalších se shodla na tom, že obrovské hedvábné šaty krásné herečce zkrátka nelichotí. Ona se v nich ale i přesto opět ukázala na veřejnosti. „Ano, jsou to TY šaty. Myslím si, že tyto šaty jsou hodně oblíbené, navíc pořizovat si v dnešní době nové šaty by mi připadalo hodně marnotratné, takže recykluji,“ svěřila se herečka pro deník Blesk.

Rázná Jitka Čvančarová: Už dost o mých šatech!

Video se připravuje ...

Módní kritička Blesku Ina T. na modrou róbu názor nezměnila. „Pompéznost modelu jistě přináší patřičnou pozornost, kterou však nevykupuje očekávané sdělení či publicity hodný odkaz, vysvětlující, proč znovu obléknout nejhůře hodnocený model loňského roku," pronesla bez obalu.

K Jitčině modelu se vyjádřil také stylista Kája Pavlíček a ani on zrovna nehýřil slovy chvály. „Nemyslím si, že je hedvábí ideální materiál na takové šaty, pokud v nich člověk musí sedět. Myslím si, že by Jitka mohla mít menší objem okolo rukou a prsou. Řekl bych, že tento model je na vysokou a štíhlou dívku či ženu,“ svěřil se pro web ŽivotvČesku.cz.

Čvančarová šaty podruhé vynesla nejspíš také proto, že si je od návrháře Borise Hanečka nechala ušít na míru a nejsou půjčené, ale koupené. Jejich cena musela být astronomicky vysoká a herečka je holt chce vynosit co nejvíce to půjde. 

Olga Lounová: S kamarádkou se sladila do ukrajinské vlajky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Romanoo
21. 7. 2023 • 15:05

Ty šaty jsou krásné , nádherné a Kalousek by z nich jistě dokázal ušít tři padáky , ale Jitce jsou akorát , naopak , mohla by trochu přibrat .

radkomuller
13. 3. 2022 • 13:41

Hele vy kritici. Napred se kouknete co spi vedle vas pod perinou za hruzu a pak kritizujte

Yarda
12. 3. 2022 • 08:51

Mně se na fotkách z filmového festivalu docela líbila a považoval jsem to i za zajímavé (ale kdyby si něco takového oblékla každá druhá tam tak už by to moc zajímavé nabylo).
Ale já holt nejsem expert.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.