Vrací seriál se Černé vdovy: Režisér měl nůž na krku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vrací seriál se Černé vdovy: Režisér měl nůž na krku!

Seriál Černé vdovy chystá pokračování.
Seriál Černé vdovy chystá pokračování. (archiv Blesku)

Pět let uteklo jako voda a Černé vdovy jsou opět spolu na place. Začalo natáčení druhé řady oblíbeného seriálu. Jitka Čvančarová (43), Jana Plodková (40) a Lucia Siposová (41) v první sérii sprovodily své manžely ze světa a do klína jim spadla jejich přepravní společnost. Ta jde ale pomalu ke dnu.

Johana (Jitka Čvančarová), Renata (Jana Plodková) a Veronika (Lucia Siposová) vyhlásily bankrot, jenže jedna z nich ještě dostala nápad na záchranu. Za každou cenu. V mezích zákona to rozhodně nebude... „Veronika trošku přibrala, je starší, ale v podstatě se moc nezměnila,“ usmívala se slovenská herečka Lucia Siposová. „Není to přímé pokračování. V příběhu uběhly tři roky, holky si prošly ne úplně růžovými cestami a najednou se jim naskytne možnost výdělku. Jenže ten je ilegální,“ pokračovala. Půjde tedy o slušný balík peněz, a jak se říká, prachy nesmrdí...

Černé vdovy - upoutávka na seriál TV Prima

Video se připravuje ...

Zatímco Veronika zůstala stejná, u Renaty k dílčím změnám došlo, ztratila prý něco ze své naivity. „Její podstata ale zůstala, jen už dokáže být drsnější. Docela jsem se bála, co s námi udělala doba, kdy jsme netočily, ale jak jsme se na place s holkami potkaly, přišlo mi, jako bychom tu první sérii dotočily nedávno,“ svěřila se Plodková. Aby se vůbec do projektu vrátila, vymínila si, že vše proběhne ve stejném složení.

7 pádů Honzy Dědka: Proč se Polívka na stará kolena ženil?

Video se připravuje ...

„To byla podmínka – všichni, nebo nikdo. Včetně režiséra Radka Bajgara,“ prozradila. Vůdčím mozkem partičky zůstává Johana. A vězte, že druhá série jí na drsnosti či ironii neubrala ani ždibec. „Je hezké, že s někým navážete přesně tam, kde jste před téměř pěti lety skončili v půlce věty. Nečekala jsem to,“ pochvalovala si Jitka Čvančarová.

Polívka zůstává

Diváci se samozřejmě mohou těšit také na Bolka Polívku (72) coby detektiva Nekulu. O nasazení osmidílné série bude televize Prima včas informovat.



Přečtěte si
luppe
21. 3. 2022 • 08:36

Pro Boha Plesku pište česky 😟

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.