Návrhář Čaputové o Čvančarové: Slova plná lítosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Návrhář Čaputové o Čvančarové: Slova plná lítosti

Jitka Čvančarová ve Varech
Jitka Čvančarová ve Varech (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Když se během filmového festivalu v Karlových Varech 2021 prošla Jitka Čvančarová po červeném koberci, strhla se mela! Modré šaty s dlouhou vlečkou vzbudily tolik emocí jako dosud žádný jiný model v historii tohoto svátku filmu.

„Byla to taková láska na první pohled. Byla mi doporučená kadeřníkem Michalem Zapomělem, kterému absolutně důvěřuji. Takže jsem do toho šel, ale nevěděl jsem, že to bude až takové hluboké,“ řekl o tehdejší klientce Jitce Čvančarové (43) slovenský módní designer Boris Hanečka. Co řekl ohledně bouře nad šaty, do kterých herečku na festivalu oblékl?

Blesk Podcast: Návrhář Hanečka promluvil o modelech pro Čaputovou

Video se připravuje ...

„Nebyl jsem z toho překvapený. Vždy to člověka zabolí, když se lidé navážejí do soukromých věcí. Spíš mě to bolelo za ni. Ale myslím si, že je s tím vyrovnaná, protože člověk musí být nad věcí, když jde takto s kůží na trh,“ zavzpomínal na vyhrocené okamžiky s nefalšovanou lítostí módní návrhář v podcastu Blesku. Hanečka přitom stojí za mnohými modely, které obléká slovenská prezidentka Zuzana Čaputová (48).

Rázná Jitka Čvančarová: Už dost o mých šatech!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.