Radikální proměna Čadka od Čvančarové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Radikální proměna Čadka od Čvančarové!

Petr Čadek s Jitkou Čvančarovou v Karlových Varech
Petr Čadek s Jitkou Čvančarovou v Karlových Varech (Blesk:CNC / Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

V roce 2011 Jitka Čvančarová (45) a Petr Čadek (44) s přehledem vyhráli anketu o nejkrásnější svatební pár. Léta manželství se už ovšem podepsala nejen na herečce, ale i na jejím milovaném tanečníkovi. 

Z někdejšího útlého fešáka jako z telenovely je dnes už totiž poněkud zavalitější taťka s buclatým obličejem, neupraveným plnovousem a v těsné flanelce, jak dokazují fotky ostře sledovaného párečku z letošního filmového festivalu v Karlových Varech. 

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Jitkou Čvančarovou

Video se připravuje ...

„Na tanec s manželkou se prostoru moc nenajde. Neznamená to ale, že spolu netančíme rádi. Naopak! Jen toho času moc není. Veškeré volno věnujeme našim dětem, a to je pro nás oba nejvíc,“ okomentoval situaci na domácí frontě Petr Čadek na ČTK, čímž dal jasně najevo, že na nějaké pilování figury tancem nebo ve fitku holt už dnes tolik času nezbývá. 

„On miluje chytit mě za zadek – a já vím, že je to velký zadek! Kdyby mě tlačil do hubnutí nebo kdyby mi řekl „ty jsi nějak moc…“, to by mě samozřejmě mrzelo a chtěla bych se mu líbit. A kdyby něco utrousil, zeptám se ho: „Počkej, jak jsi to myslel? Vadí ti něco?“ To je také ta otevřenost a přímost, o které jsme mluvily. Můžete říct cokoli, když to řeknete s láskou a v dobrém," chlubí se naopak Jitka Čvančarová v magazínu Moje psychologie. Takže co, nějaké to kilo navíc ani jednomu z nich očividně vrásky nedělá, hlavně že se mají rádi!

Čvančarová s manželem na Českém Lvu: Nabarvené ptáče ji jiný vesmír

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
31. 7. 2023 • 09:38

Pan Čadek chce dohnat Jituš !!

lenny7
21. 7. 2023 • 19:55

Nějak zanedbaní oba dva🙈

lenny7
21. 7. 2023 • 19:55

Nějak zanedbaní oba dva🙈

Romanoo
21. 7. 2023 • 14:58

Ona je nafukovací ? Tak to trochu přehnala .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.