Zlomové prohlášení Čvančarové: O příčinách definitivního konce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zlomové prohlášení Čvančarové: O příčinách definitivního konce

Jitka Čvančarová
Jitka Čvančarová (Blesk:Pavel Machan CNC / Pavel Machan, Marek Pátek)

„Frustruje mě velká míra častého amatérismu. Není to samozřejmě pravidlem, ale ty časté mělké vody mě začaly frustrovat," prohlásila Jitka Čvančarová (45) na karlovarském filmovém festivalu s tím, že si proto dovede představit i ukončení své herecké dráhy.

„Mám pocit, že se dnešní filmový průmysl často zbytečně podbízí divákovi a považuje ho za hlupáka. Promiňte, to je neslučitelné s mojí představou, jak tvořit umění," nechala se Jitka Čvančarová slyšet v Karlových Varech podle Sedmičky. A pak následovala doslova bomba!

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Jitkou Čvančarovou

Video se připravuje ...

„Nevíš, co bude zítra. Třeba budu dělat úplně jinou profesi, než dělám, já to pořád nemám zavřený. Naopak. Úplně s přehledem si umím představit, že bych nebyla herečka," šokovala partnerka tanečníka Petra Čadka v dalším rozhovoru v rámci doprovodného programu festivalu a dodala: „Trpím zájmem médií a ztráta soukromí je opravdu velká daň  za povolání, která máš rád."

Jitka Čvančarová: Proč tak úzkostlivě tají své děti?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
23. 7. 2023 • 09:01

Jak asi vypadáte vy? No nic Stela Zázvorková nikomu nevadila, jako herečku jsme ji měli rádi, tak proč kopat do Jitky Č. Kolik na ulicích potkáváme tlustých mladších žen než je Jitka. To nikomu nevadí, že malé děti a mladí lidé tloustnou? Ona v mládí byla štíhlá a po dětech holt se jí nedaří být zase štíhlá tak se nestarejte hulváti.

Pavel Charvát
22. 7. 2023 • 18:06

Na té fotce je tak trochu jak Ozzy

Jitka Vorlovà
22. 7. 2023 • 12:12

Kvůli takovým co jí stále uráží a nazývají tlustou bych se nedivil,že by nechtěla být dal herečkou.Jw to krásná žena.Ma dobře srdce a není ji lhostejná bolest druhých.Dejte ji pokoj.

Romanoo
20. 7. 2023 • 05:00

Ono ji spíš frustruje , že je tak tlustá a lidé si z ní dělají pu délky , ať zhubne a nebude frustrovaná .

ONON
19. 7. 2023 • 01:16

Ať skončí. Ani se nedivím. Podívejte se na ní, jak nyní vypadá. Je to hrůza.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.