Žilková přiznala svou životní chybu: Začal boj s časem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Žilková přiznala svou životní chybu: Začal boj s časem!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Foto Aha! – Marek Pátek)

Jako na horské dráze by se dal popsat život herečky Veroniky Žilkové (61). Ta i přes veškeré pády dokázala vždy vstát a jako žena, která má leccos za sebou, se rozhodla předat ty nejdůležitější rady svým věrným fanouškům.

Chyby dělá každý. Je ovšem málo těch, kteří je uznají, a ještě předají své zkušenosti dál, aby se podobným přešlapům jiní vyhnuli. Herečka Veronika Žilková je díky svému instagramu mnohdy vnímaná jako neplacená terapeutka, jež se svými sledujícími sdílí to dobré i to špatné.

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...

Nyní se rozpovídala o životních prioritách. A sypala si popel na hlavu. „Já si myslím, že když jsem byla mladá, tak jsem si vůbec nevážila toho, že bych mohla být šťastná, a nevěděla jsem, že jsem. Člověk, když má malé děti, tak kolem nich skáče, když začíná kariéru, tak se pořád snaží, aby mu to vyšlo,“ míní Žilková.

S přibývajícími léty si ovšem uvědomila, co je skutečně důležité. Apelovala proto na své fanoušky, aby se zbytečně nehonili za tím, co je ve finále nemusí učinit šťastné, a raději se radovali z toho, co mají a mít nemusí. „Až teď si v mém věku říkám, že tu nejsem na věky, tak jsem se rozhodla, že každý den se budu snažit o to, abych měla vždycky radost. Vy, co jste mladí, začněte s tím dříve než já,“ cituje herečku TN CZ.

Rozvádějící se Veronika Žilková: Děti vždycky upřednostním před chlapem! A proč s nikým dalším bydlet nechce?

Video se připravuje ...

„Nejlepší je to, co máte, a z toho se radujte, protože to, co máte, to je ten život. Ne pořád být nespokojení a čekat, že přijde něco lepšího. Teď je to nejlepší, právě tady a teď,“ dodala v závěru svého hlubokomyslného vyprávění Veronika Žilková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.