Žilková může slavit? Konec lásky Stropnického a Horňákové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Žilková může slavit? Konec lásky Stropnického a Horňákové

Veronika Žilková může začít slavit, vztah Stropnického je v ohrožení
Veronika Žilková může začít slavit, vztah Stropnického je v ohrožení (instagram.com)

Je jasno! Cesty Martina Stropnického (66) a jeho milenky, posléze již oficiální přítelkyně, Markéty Horňákové (30), se rozcházejí. Zatímco bývalý velvyslanec nejspíš zamíří domů, jeho mladá múza zůstává v Izraeli. 

„Současný velvyslanec v Izraeli Martin Stropnický má smlouvu na dobu určitou, a to do 31. července,“ potvrdil mluvčí ministerstva Daniel Drake Blesku. Konec mandátu je v nedohlednu, stejně možná jako jeho leta utajovaná láska s mladou konzulární referentkou, která Stropnického přiměla udělat definitivní tečku za 17letým manželstvím s herečkou Veronikou Žilkovou (61). 

Pavlásek napsal protiválečnou komedii Já, diktátor: Žilková je potlačovaná sexuální touha!

Video se připravuje ...

Podle informací ministerstva Horňáková nadále zůstává ve funkci, přesun do Čech za Stropnickým je nejspíš v nedohlednu, jeho další pobyt v Izraeli patrně také, a to zejména z finančních důvodů. Země totiž vyniká podstatně vyššími náklady na život než je tomu v naší domovině. Stropnický se navíc u soudu hájil tím, že brzy začne žít z peněz starobního důchodce, což byl i jeden z důvodů, proč si údajně nemůže dovolit vysoké výživné na nezletilou dceru Kordulu. 

Je otázkou, co s párem udělá odloučení a zda hrdličky, které stály za jedním z nejdramatičtějších rozvratů manželství českého šoubyznysu, začnou společně zase někde vrkat. 

Rozvádějící se Veronika Žilková: Děti vždycky upřednostním před chlapem! A proč s nikým dalším bydlet nechce?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kdfin
28. 7. 2023 • 12:37

Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka ve výši 750 000 Kč, takže jsem nikdy nevěřil, že to všechno může fungovat. Byla mi připsána půjčka ve výši 750 000 Kč, prosím, poradím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého poskytovatele půjčky s žádostí o půjčku prostřednictvím: email: kdfin11@gmail.com

Eva Korotvičková
20. 7. 2023 • 00:40

Tady není místo na kšeft.

Eva Korotvičková
20. 7. 2023 • 00:39

Tady je snad místo k diskuzi a ne inzertní plocha pro podivné půjčky.Veronice přeji vše dobré a mohla by trošku už začít jíst.Ten zoufalec už za to nestojí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.