Žilková jen valí oči: Utajené miliony Stropnického | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Žilková jen valí oči: Utajené miliony Stropnického

Veronika Žilková a Martin Stropnický
Veronika Žilková a Martin Stropnický (Instagram)

Měsíční výše alimentů na nezletilou dceru Kordulu, kterou má Veronika Žilková (61) s Martinem Stropnickým (65), stále není dořešena, to je také jeden z důvodů, proč bylo zastaveno i rozvodové řízení manželů. Teď vyšlo najevo, jaký má Stropnický plat - protočí se vám panenky.

„Jak jsem se u soudu o výživné naší dcery Korduly dozvěděla – do té doby to pro mě bylo utajené – jeho příjem je 480 tisíc korun měsíčně. Značnou část tvoří jeho vysoký plat,“ potvrdila Žilková Blesku doslova astronomickou částku. 

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...

Ta sestává nejen z jeho platu na postu velvyslance v Izraeli, ale také ji navyšují Stropnického herecké a překladatelské tantiémy a i starobní důchod. Přesnou částku nechtělo sdělit ani ministerstvo zahraničí, prý kvůli soukromí Stropnického. „MZV dospělo k závěru, že v posuzovaném případě převážil zájem na ochranu soukromí jmenovaného velvyslance, neboť nelze vyloučit, že požadované informace mohou podnítit poškození jeho legitimních zájmů, a proto není plat uveden v konkrétních číslech,“odůvodnil svoje vyjádření Černínský palác.

Žilková by mohla na Kordulu pobírat částku korelující s hodnotou 100 tisíc korun, jak to ale tak vypadá, Stropnický se k tomu vydávat tak vysoký finanční obnos na péči o nezletilou dceru, příliš nemá. 

Rozvádějící se Veronika Žilková: Děti vždycky upřednostním před chlapem! A proč s nikým dalším bydlet nechce?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.