Žilková bere zpátečku? Bývalka Holomáče v akci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Žilková bere zpátečku? Bývalka Holomáče v akci

Nový partner Žilkové Holomáč: Pravda o jeho rozvodu! Všechno je jinak?
Nový partner Žilkové Holomáč: Pravda o jeho rozvodu! Všechno je jinak? ( Martin Hykl, Pavel Machan, archiv)

Ačkoli je Veronika Žilková (61) už několik měsíců šťastná po boku Pepy Holomáče, oba papírově patří do náručí svých ex. Jak vyplynulo z vyjádření Martiny Holomáčové, rozvodové řízení začalo až 6. ledna, z manželství nebude jen tak vyvázaná ani Veronika. Rozvod je totiž pozastaven!

Jen, co se Veronika a Pepa vrátili od moře, čekalo je překvapení. Martina Holomáčová se totiž rozhodla vzít pravdu do svých rukou a do redakce eXtra.cz neváhala zaslat vyjádření, jak to vlastně s rozvodem je. A teď to vypadá, že Veronika neříkala úplnou pravdu. 

„Co já vím, rozváděli se už v době, než jsme se my dva poznali,“ tvrdila Žilková poté, co se provalil vztah s Holomáčem. Podle vyjádření Martiny se však manželé začali rozvádět až poté, co se o poměru Veroniky a Pepy dovtípila z tisku.

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...

„O intimním vztahu mého manžela s paní Žilkovou jsem se dozvěděla až z médií, respektive ze sms od svých přátel. Můj manžel nepovažoval za důležité, mě o něm předem informovat. První zmínka z jeho strany o tom, že se chce nechat rozvést, padla až v září loňského roku,” stojí ve vyjádření Holomáčové. 

„Naše manželství bylo uzavřeno církevní formou a proto v návaznosti na civilní rozvod bude podána žádost na zrušení manželského svazku k Arcidiecéznímu církevnímu soudu v Praze. Tato žádost bude po prošetření následně adresována papeži do Vatikánu. Jelikož naše manželství bylo bezdětné, je velká pravděpodobnost, že naše manželství bude anulováno,” píše také Martina. 

Ani Veronika nemá zpřetrhané všechny nitky se Stropnickým. „Zatímco její rozvod se řeší, můj, který můj manžel podal v polovině srpna, je pozastavený. A bude, dokud nevyřešíme opatrovnictví nad nezletilým dítětem, které spolu máme,” nechala se slyšet Žilková. 

Veronika Žilková o novém partnerovi Holomáčovi: Oba naši ex si našli jiné ženy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.