Vánoční prokletí Veroniky Žilkové: Jako maminka umřel i strýc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vánoční prokletí Veroniky Žilkové: Jako maminka umřel i strýc

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Pavel Machan)

Bude ráda, když tento rok pro ni skončí! Veronice Žilkové (61) se v něm vůbec nedařilo. Rozpadlo se jí manželství s Martinem Stropnickým (66) a do toho všeho jí o Vánocích zemřela milovaná maminka Olga (†98).

„RIP, maminko,“ oznámila smutnou zprávu Veronika na sociálních sítích v pondělí 26. prosince. Ještě před tím sdílela několik fotografií či videí z rodinných Vánoc. Na nich už ale její maminka nebyla. Dá se předpokládat, že mohla být třeba v nemocnici. Každopádně bolest je to pro Veroniku a její rodinu obrovská. Maminka byla součástí jejich každodenních životů, a se svým elánem dokonce hnacím motorem všech. V závěru roku nastává pro herečku a rodinu bolestné loučení, na které určitě jen tak nezapomene.

Přiznal se

Paní Olga měla velmi ráda stále ještě manžela své dcery Martina Stropnického. I s ní tak muselo zacloumat, když si bývalý herec začal na ambasádě ČR v Tel Avivu románek se svou blonďatou podřízenou Markétou Horňákovou (30) a následně oznámil manželce e-mailem, že se s ní rozchází (viz Rozchody roku 2022 na str. 8 až 10). Následovala žádost o rozvod, který ještě není u konce. „Výrazně se mi ulevilo, protože skončilo tři a půl roku lží. To se říká v jedné divadelní hře. Lepší hořkou pravdu zvěděti, než ve sladké nevědomosti žíti,“ prohlásila herečka.

Návrat domů

Manželské problémy u Stropnických mohly začít v době covidu, kdy se Žilková odtrhla od Stropnického a vrátila se z Izraele, kde s ním žila, do Česka pečovat právě o maminku. Ta tehdy upadla a bylo třeba, aby se o ni někdo staral. Stropnický si pak postupně začal vztah s mladou kolegyní... Rozvod manželského páru bude pokračovat i v příštím roce. Řeší se hlavně, kdo bude dál pečovat o jejich dceru Kordulu (17), která je ale vzhledem k pokračujícímu pobytu Stropnického v Izraeli (do léta příštího roku), stále výhradně u maminky.

Veronika Žilková přitvrdila v boji se Stropnickým: Chce střídavou péči o dceru!

Video se připravuje ...

Další smrt na Vánoce

Paní Olga zemřela na Štěpána, kdy má shodou okolností svátek její jediný syn a Veroničin bratr. Není to přitom jediná smrt na Vánoce v jejich rodině. Už v minulosti zemřel další člen rodiny, dokonce přímo na Štědrý den! „Když táta mámu poprvé přijel představit na Štědrý den domů jako svou snoubenku, stala se hrozná tragédie. Jeho šestnáctiletý bratr Pepíček se šel koupat, unikala tam karma, plyn ho uspal, zajel ve vaně pod vodu, a zatímco se celá rodina o pár metrů dál vedle v pokoji seznamovala s mámou, jeho našli za dvě hodiny utopeného, když jim bylo divné, kde je tak dlouho,“ prozradila Žilková ve své biografii Dělte dvěma.

Rozsekala auto

Aby toho nebylo málo, herečka jen pár dní před vánočními svátky nabourala své auto na sněhu. „Těšila jsem se, jak budu mít volno, a zatím budu lítat po opravnách,“ svěřila Veronika na svém Instagramu. Její Toyota Corolla je prý nepojízdná. „Rozsekala jsem auto. Prostě sníh, Praha... Naštěstí jsem živá a nikomu se nic nestalo,“ dodala Žilková.

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
29. 12. 2022 • 08:19

Odchod maminky Veroniky Žilkové je smutný a bolestivý pro celou rodinu, babička byla vzácná žena. Co týče rozvodu, opouštěla zase ona svého druhého manžela. Nyní to udělal Martin Stropnický. Život jde dál, sama nezůstala, což je dobře a určitě si ještě život užije.

bursik
28. 12. 2022 • 09:46

Drobná žena vydržela nemožné A jeden odchází další se narodi
K tomu ať nepřijde nemoc z toho všeho stresu.Pani Veronika je chudák ,tolik hrůzy musela majstrovat letos

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.