Veronika Žilková bourala, odnesla to... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Veronika Žilková bourala, odnesla to...

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Foto: Instagram.com)

O Veronice Žilkové (61) se ví, že není přímo milovnicí Vánoc. Už několikrát svoje příznivce nabádala, aby předvánoční čas prožívali v klidu a bez stresů. Sama má ale co k řešení. Nezvládla totiž řízení. 

„Já vám to tedy řeknu: Já jsem prostě včera rozsekala auto. Prostě sníh, Praha. Naštěstí jsem živá a nikomu se nic nestalo,“ podělila se na sociálních sítích o nepříjemnou událost. Její milovaná Toyota Corrola to pořádně schytala. Pohoda a klid jsou tedy tím pádem v nedohlednu. „Těšila jsem se na to, že budu mít volno a zatím budu lítat po opravnách,“ dodala.

Veronika Žilková: Agátu jsem jako dítě odstrkovala! Kvůli komu?

Video se připravuje ...

Naštěstí má psychickou oporu nejen mezi fanoušky, ale i ve své rodině. S řešením nepříjemností jí navíc může pomoci nový partner - Pepa Holomáč (62), se kterým randí od září tohoto roku. 

Veronika má za sebou vůbec turbulentní rok, kdy se musela potýkat s řadou nepříjemností. Tou největší byl patrně soud s manželem Martinem Stropnickým (65), který se s ní nejprve rozešel přes sms a následně začaly spory o výchovu nezletilé dcery Korduly. Nezbývá než doufat, že se jí smůla přestane lepit na paty a s novým rokem přijde klid. 

Veronika Žilková a Pavel Vítek: Promluvili o svém vztahu!

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.