Celoživotní trauma Žilkové: Jste první, komu to říkám... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Celoživotní trauma Žilkové: Jste první, komu to říkám...

Veronika Žilková
Veronika Žilková (archiv Blesku)

Vánoce jsou pro většinu z nás svátky klidu a míru, herečka Veronika Žilková (61) by je ale možná nejraději nadobro vyškrtla z kalendáře. Důvod? Až příliš bolestných vzpomínek. 

„Já pořád mám z Vánoc traumata. Možná proto, že v dětství jsme neměli veselé Vánoce. Tatínkovi totiž zemřel šestnáctiletý bratr na Štědrý den, takže se to vždy neslo trochu v duchu té špatné vzpomínky. Takže proto já ty Vánoce nemám ráda. Já to moc nikomu nevykládám, vlastně jste první, komu to říkám, ale o to víc by právě člověk měl překonávat nějaké špatné zážitky...“ přiblížila situaci Žilková pro Život v Česku. 

Veronika Žilková o novém partnerovi Holomáčovi: Oba naši ex si našli jiné ženy

Video se připravuje ...

Apelovala také na všechny svoje fanoušky, aby si svátky užili bez hysterie a zbytečných stresů a věnovali se především dětem, pro které mají Vánoce jedinečné kouzlo. „Vyrábějte s dětmi různé ozdoby. Moje heslo na Vánoce zní - nemyjte okna, pomalujte je. Dejte dětem barvičky, ať pomalují vánočními motivy okna. A neste v sobě ducha Vánoc už odteď, protože už jsme v půlce adventu,“ poradila před týdnem na Instagramu. 

Ačkoli Veronika Vánocům příliš neholduje, tradice dodrží kvůli vnoučatům i letos. Radost jí budou dělat Kryšpín (11), Mia (4) a Nelly (2).

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.