Žilkové důchod, Stropnickému miliony: Tohle je důvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Žilkové důchod, Stropnickému miliony: Tohle je důvod!

Žilková a Stropnický u soudu 10. 11. 2022
Žilková a Stropnický u soudu 10. 11. 2022 (Blesk:Jakub Poláček)

Minulý čtvrtek se opět sešli a kde jinde, než u soudu. Veronika Žilková (61) a Martin Stropnický (65) se měli tentokrát během soudního řízení dohodnout, jak to bude s rozdělením majetku a také s alimenty pro jejich dceru Kordulu (17).

Během jednání se na sebe manželé ani nepovídali a panovala mezi nimi napjatá atmosféra. Venku před soudní síní dokonce stáli každý v úplně jiném odlehlém rohu, aby na sebe náhodou nenarazili. Co se týče majetkového vyrovnání, pro Žilkovou to moc růžově nevypadá. „Měl by následovat soud o majetek, ale my tím, že máme předmanželskou smlouvu, tak manželovi zůstanou všechny miliony, které si vydělal svojí politickou činností a mně zůstane důchod a dobrá nálada,“ svěřila se trochu sarkasticky Veronika pro ženy.iprima.cz.

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...

Dále bylo potřeba vyjednat, jakou částkou bude Martin přispívat na alimentech své dceři Kordule. „Alimenty je věc tabulková, myslím si, že největší spor bude o koně,“ vysvětlila herečka. Jejich dcera se totiž věnuje jezdectví. „Koně jsme kupovali napůl, ale toho nového jsem už já musela koupit na dluh. To už se (Stropnický) odmítl podílet,“ tvrdí Žilková. Celý soud se nakonec odročil.

Kulový Blesk: Žilková jako strhaná máma exceluje. Kozub to trochu přehání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.