Stropnický a Žilková se handrkují o miliony: Už se ani nezdraví | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stropnický a Žilková se handrkují o miliony: Už se ani nezdraví

Žilková a Stropnický u soudu 10. 11. 2022
Žilková a Stropnický u soudu 10. 11. 2022 (Blesk:Jakub Poláček)

Pořádné dusno bylo u soudu, který měl určit, jak bude Martin Stropnický (65) přispívat na nezletilou dceru Kordulu (17). Maminka Veronika Žilková (61) by si přála, aby se podílel na nákladech spojených se sportem jejich dcery.

Zatím ale neuspěla. „Jde o to, kdo bude jak financovat budoucí práci naší dcery, a podílet se na financování jejího koně. Po zranění minulého koně jsem musela koupit nového, na toho pan Stropnický nic nepřispěl a já jsem si na jeho pořízení musela půjčit,“ řekla u soudu herečka, která dorazila se svou právničkou. Jaké mezi manželi panuje napětí, bylo jasné i z toho, že se na sebe ani nepodívali. Dokonce oba vynechali i jakýkoli pozdrav.

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...

Nic nedohodli

Soud, který byl odročen po dvou hodinách, okomentoval nejdříve Stropnický. „Určitého pokroku jsme dosáhli,“ řekl velvyslanec v Izraeli. Jeho slova ale vzápětí vyvrátila sama Žilková. „Žádné dohody ohledně naší nezletilé dcery dosaženo nebylo. Nejčastěji skloňovaným slovem u soudu byl kůň,“ konstatovala smutně.

Veronika Žilková a Pavel Vítek: Promluvili o svém vztahu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.