Kordula Stropnická vyvedla přítele: Veroniko, na toho pozor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Kordula Stropnická vyvedla přítele: Veroniko, na toho pozor!

Veronika Žilkoá s dcerou Kordulou
Veronika Žilkoá s dcerou Kordulou (Blesk: Martin Hykl, Czech News Center)

Ještě nedávno byla stydlivou dcerkou po boku své maminky, herečky Veroniky Žilkové (61), dnes již Kordula Stropnická (17) vyráží do společnosti se svým přítelem, jenž rozhodně nemá hluboko do kapsy. Kdo je nápadník hereččiny nejmladší ratolesti?

Mladý pár byl spatřen během sobotního Clash of the Stars, tedy souboje známých tváří hudební a internetové scény. Jak zjistil web eXtra.cz, partner Korduly Stropnické se jmenuje Damian, u nějž bylo na první pohled jasné, že o peníze nouzi nemá. Na turnaj influencerů dorazil v mikině Gucci nebo botách od Alexandra McQueena. Jen za tyto položky zaplatil téměř 50 tisíc korun. Na svém tiktokovém účtu se pochlubil luxusními vozy jako Porche GT4 nebo Chevrolet Corvette C7, a v jednom videu dokonce brázdí silnice v lamborghini rychlostí 308 km/h.

Krásná Kordula (17) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole

Video se připravuje ...

Zda je to láska jako trám, není zcela jasné. Samotná maminka Veronika toho o Kordule zřejmě tolik neví, třebaže by byla ráda, kdyby se jí nejmladší dcera svěřovala více. „Já jsem v sedmnácti nemohla rodičům všechno říct, byla bych ráda, kdyby se mnou Kordulka měla kamarádštější vztah, než jaký jsem měla s rodiči já. Vyrůstala jsem v době, kdy se děti rodičům nesvěřovaly," prozradila výše zmíněnému webu Veronika Žilková. Ačkoli je mládež málokdy sdílná, propálit ji ovšem dokážou sociální sítě. A ty už ani Veronice nejsou cizí…

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
3. 11. 2022 • 14:58

Ne a s i , určitě. I Hanychová se nechala slyšet, že s nimi spolupracují, protože je to výhodnější. No, to vidíme. Blekotání o nich dokola, a vždycky s podtextem, že ony jsou ty lepší, a ty ukřivděné.

borka30
2. 11. 2022 • 20:44

U Žilkové tady nikdy nedávají diskuzi. Asi má protekci!

Dianthos
2. 11. 2022 • 20:35

Žilková je nějak potrefená. Ona vyrůstala v době, kdy se děti rodičům nesvěřovaly? Asi žila v divné rodině. Ne v divné době.
Hlavně tedy "zabodovala" fotografií těžce postiženého syna, krátce před smrtí. To by se snad ani nemělo zveřejňovat!!! Hnus. Neúcta vůči tomu chudáčkovi. (A u článků o ní opět žádné diskuse.)
Ke Kordule - jistě, že si vybrala movitého přítele, dle jejích slov přece není žádná socka. Ten výraz použila, když Agáta vyrobila Soukupovi džínové kraťasy tím, že ustřihla jeho dlouhé džíny. Kordulu to znechutilo, že to dělají socky. Ona holka z "vysoké společnosti" si je přece koupí ve drahém, značkovém butiku.
Nakolik jí ovšem onen muž, který prezentuje drahé oblečení a vozy, upřímně miluje a nakolik jí má jako reprezentativní trofej, poté, kdy předvedla v Karlových Varech téměř nahé tělo, to ví Bůh.

amba
2. 11. 2022 • 15:40

nejlepší je že za tím synkem chodil Stropnický..... a ona chodila do divadla. Neznám jí podobnou ...

AHel
1. 11. 2022 • 14:20

Přesně vzorec podle rodiny, zazobaný pracháč...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.