Obermaierová, Žilková a spol.: Utrpení! Proč nesnášejí Vánoce... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Obermaierová, Žilková a spol.: Utrpení! Proč nesnášejí Vánoce...

Obermaierová
Obermaierová (Foto Aha! – Marek Pátek, Tonda Tran, David Kundrát)

Vánoce jsou svátky klidu, míru a pohody, nebo se to alespoň říká. Jsou ale tací, pro které je toto období připomínkou nešťastných událostí či tragédií, na které je nemožné zapomenout, a proto je nemají rádi. Jako třeba Jaroslava Obermaierová (76) alias drbna Vilma Nyklová z nekonečného seriálu Ulice.

Před lety jí 4. prosince zemřela maminka, tatínka už v té době neměla. A 10. prosince byl pohřeb. „Za šest dní nato se mi pak narodil syn Jaroušek,“ vzpomíná herečka.

Kapří šílenství

Na dítě byla sama, manžel se o ně nestaral a nezajímal. Vánoce proto nazývá kapřím šílenstvím. „Pro mě ať jdou celé Vánoce klidně do háje. Já je na rozdíl od všech ostatních nemám v lásce,“ říká Obermaierová, která tak trochu paradoxně vystupuje na prknech Divadla Broadway v muzikálu Vánoční zázrak. Den jako každý jiný „Pro mě je čtyřiadvacátý prosinec den jako každý jiný, až na to, že se těším na kapra. Jinak svátky jako takové nemusím už dlouhá léta. Na Vánoce mi totiž umřela maminka a narodil se mi syn, to bylo skoro zároveň,“ prozradila pro ŽivotvČesku.cz už dříve herečka. „Jak není máma, tak se všechno komplikuje,“ dodává Jarka trpce.

Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová: Zbavila se majetku za miliony!

Video se připravuje ...

TAKÉ JE NEMUSÍ...

Dana Homolová (70) Vydra jí utekl na Štědrý den V roce 1983 se herečce zhroutil svět, když se její manžel Václav Vydra (66), s nímž žila sedm let, rozhodl, že odejde k Janě Bouškové (68), a už se nevrátil. Bohužel tak učinil na Štědrý den. Od té doby žije Dana sama a Vánoce neslaví.

Jiří Dvořák (55): Sám doma

Vánoce nemá moc rád ani čert Uriáš z pohádek Anděl Páně, protože se mu k nim pojí vzpomínky z dětství, které nebyly hezké. „Začal jsem to trochu prožívat, až když se narodila moje dcera. Jinak byly Vánoce, kdy jsem byl sám doma, neměl jsem ani stromek a bral jsem to jako každý jiný den, akorát že v televizi bylo víc pohádek,“ vzpomínal herec.

Veronika Žilková (61): S nezadanými dětmi

Chtěla frnknout za bratrem do Panamy, od dětí ale dostala zákaz. „Chtěla jsem letět do zahraničí, nemám totiž Vánoce moc ráda. Popravdě ani dávání dárků. Trefit se do toho, aby vše sedlo, je těžké,“ svěřila herečka, která se rozvádí s hercem a velvyslancem v Izraeli Martinem Stropnickým (65). „Letos budu u jednoho stolu se všemi svými nezadanými dětmi,“ dodala herečka, která bude mít u štědrovečerního stolu i svou 98letou maminku Olgu.

Jaroslava Obermaierová na festivalu Blesk Tlapky: Psi jsou víc než lidi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.