Žilková ve smyku kvůli zaláskované Kordule: NESMÍ NIC ŘÍKAT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Žilková ve smyku kvůli zaláskované Kordule: NESMÍ NIC ŘÍKAT

Veronika Žilková
Veronika Žilková (foto: Instagram.com)

Dcera herečky Veroniky Žilkové (61) Kordula Stropnická (17) už svého o rok staršího přítele netají. Nedávno společně vyrazili do kina, kde si vyměňovali zamilované pohledy. V patách jim však byla i sama Žilková.

Ta je ale dle svých slov rozhodně nepřišla kontrolovat. Naopak, chtěla jim nechat soukromí. „Děti jsem pouze doprovodila. Já jsem šla hlavně se svým vnukem Kryšpínem a synem Vincentem. Kordulku jsem nechala jít samotnou s jejím přítelem a po konci jsem na ně počkala," vysvětlila pro TN.cz herečka.

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...

Snaží se dceru respektovat, zároveň se bojí, aby neřekla něco, co by jí mohlo ublížit „Já respektuju soukromí Kordulky. Nikdo by si nepřál, aby jeho maminka komentovala cokoliv okolo milostného života svého dítěte. Já to respektuju, a proto se k tomu nechci nijak vyjadřovat," dodala herečka. Chce dceru nechat, aby si svou první lásku užila a neplánuje se jí do vztahu nějak montovat. Tak uvidíme, jak dlouho to Žilkové vydrží.

Veronika Žilková a Pavel Vítek: Promluvili o svém vztahu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.