Zvrat ve vztahu Žilkové a Holomáče? Z partnera kamarádem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zvrat ve vztahu Žilkové a Holomáče? Z partnera kamarádem

Veronika Žilková s Pepou
Veronika Žilková s Pepou (archiv Blesk)

Když se někdy na podzim loňského roku začala herečka Veronika Žilková (61) objevovat po boku bývalého basáka Argemy Pepy Holomáče (62), okamžitě se o něm začalo mluvit jako o jejím novém partnerovi. To však Veronika nyní ostře popřela. 

Žilková se slovu partner vyhýbá, z označení Holomáče za novou lásku pak viní veřejnost, která patrně jednohlasně špatně pochopila jedny z jejích prvních slov, kterými okomentovala svou přítomnost v jeho společnosti: „Už jsme dost staří. Tak jsme si řekli: Proč se skrývat...“

Mluví o něm jako o blízkém kamarádovi, kterého potkala ve svízelné situaci. „Máme takovou zahradní restauraci, kde bylo volné místo na lavičce, já si tam přisedla, vedle seděl on a náš hovor začal tím, jak je špatný z toho, že se mu rozpadá vztah,“ uvedla věci na pravou míru Veronika deníku Blesk. 

Rozvádějící se Veronika Žilková: Děti vždycky upřednostním před chlapem! A proč s nikým dalším bydlet nechce?

Video se připravuje ...

Nový pohled na situaci vysvětluje i fakt, proč se Pepa k Veronice ještě nenastěhoval, ačkoli Martin Stropnický (65) dávno opustil  »bitevní pole«. „Nežiju novou etapu s novým partnerem. Mám velmi dobrého kamaráda, kterého znám půl roku, a dostal nálepku partner. Chodíme spolu do společnosti, byla jsem s ním na dovolené, ale já žádného oficiálního partnera nemám, protože jsem vdaná. Zároveň se mnou nikdo nebydlí, protože já hrozně ráda bydlím se svými dětmi,“ vysvětlila dále svoje důvody Žilková. 

Proto, proč vyvrací mylné domněnky až s šesti měsíčním odstupem, má také jasnou odpověď: „Já nepotřebuji na vše odpovídat, jen říkám, že v mém životě je vše v pořádku,“ nechala se slyšet pro TN.cz.

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.