Martin Stropnický: Kolik bude platit Žilkové na Kordulu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Martin Stropnický: Kolik bude platit Žilkové na Kordulu?

Žilková a Stropnický se soudí o výživné na Kordulu.
Žilková a Stropnický se soudí o výživné na Kordulu. (archiv Blesku)

Rozvodová válka mezi Veronikou Žilkovou (61) a Martinem Stropnickým (66) stále trvá. Momentálně je ale pozastavená, protože se nejdřív musí vyřešit výživné pro jejich společnou dceru Kordulu (17).

Zatímco Stropnický se k celé situaci příliš nevyjadřuje, Žilková se nebojí nahlas říct, co si myslí. Nerozumí, proč se manžel na výživném nechce dohodnout a zbytečně tak protahuje celý proces. „Z mé strany tam nejsou žádné požadavky, je to normálně vypočítané z výše platu a z toho, že otec má ze zákona dorovnat životní úroveň dítěte podle té své,“ vysvětlila Veronika pro deník Blesk.

Rozvádějící se Veronika Žilková: Děti vždycky upřednostním před chlapem! A proč s nikým dalším bydlet nechce?

Video se připravuje ...

Před nedávnem se k herečce navíc dostalo, kolik peněz Martinovi měsíčně přistane na účtu a zůstala v šoku. „Jak jsem se u soudu o výživné naší dcery dozvěděla, do té doby to pro mě bylo utajené, jeho příjem je 480 tisíc korun měsíčně,“ svěřila se pro CNN Prima News. Výživné pro Kordulu by tím pádem mělo být pořádně tučné. Stropnický se ale k nějakému řešení moc nemá a navíc dceru více než rok neviděl.

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.