Žilková s Kordulou v šoku: Neuvěřitelná zpráva o Stropnickém v TV | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Žilková s Kordulou v šoku: Neuvěřitelná zpráva o Stropnickém v TV

Žilková a Stropnický se soudí o výživné na Kordulu.
Žilková a Stropnický se soudí o výživné na Kordulu. (archiv Blesku)

Už by to ráda měla za sebou, okolnosti jí ale do karet zrovna dvakrát nenahrávají. Veronika Žilková (61) stále naráží na problémy, které rozvodové řízení prodlužují. Nejprve je totiž potřeba vypořádat výživné a úpravu styku Martina Stropnického (65) a dcery Korduly. Ta se s tátou podle slov Veroniky už přes rok neviděla a ze zprávy, kterou se s Kordy dozvěděly z televize, to vypadá, že se ani jen tak neuvidí. 

Je to sotva pár dní, co se Žilková podělila o informaci, že má Stropnický královské příjmy. Ty tvoří nejen jeho plat na postu velvyslance, ale i tantiémy. Celkově jde o částku 480 tisíc korun měsíčně. Z této částky požaduje Veronika vypočítat výši měsíčních alimentů na nezletilou Kordulu. Tatínek se ale prý trochu šprajcnul.

Rozvádějící se Veronika Žilková: Děti vždycky upřednostním před chlapem! A proč s nikým dalším bydlet nechce?

Video se připravuje ...

„Nevím, proč se manžel nechce domluvit. Z mé strany tam nejsou žádné požadavky, je to normálně vypočítané z výše platu a z toho, že otec ze zákona má dorovnat životní úroveň dítěte podle té své,“ prozradila Žilková Blesku. 

Součástí dohody rodičů má být i úprava styku. Žilkovou též trápí, že se Stropnický s dcerou téměř nevídá. „Rok se neviděli, a jak jsme se s dcerou z televize dozvěděly, manžel dostane další velvyslanectví, takže se situace další čtyři roky asi nezmění,“ povzdechla si Veronika. Nevypořádaná péče o dceru tak brzdí celé rozvodové řízení, zájmy dětí mají totiž přednost. 

Veronika Žilková: Agátu jsem jako dítě odstrkovala! Kvůli komu?

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.