Co nezvládla máma, dotáhne dcera: Kordula chystá Stropnickému odplatu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Co nezvládla máma, dotáhne dcera: Kordula chystá Stropnickému odplatu?

Žilková je na Kordulu moc pyšná.
Žilková je na Kordulu moc pyšná. (archiv Blesku, profimedia.cz)

Rozvod Veroniky Žilkové (61) a Martina Stropnického (65) byl z důvodu primárního vypořádání opatrovnictví dcery Korduly (17) pozastaven. Ve hře byly deseti tisíce, které by měl správně Stropnický na nezletilou dceru platit. Ta se ovšem s otcem nevídá a vypadá to, že se chystá na pořádnou odvetu. 

Není to tak dávno, co Veronika prohlašovala, že manželovi zbývá ve funkci už jen málo a jak se těší, až přijede domů. V tu chvíli ještě netušila, že má už několikátý rok poměr s mladší kolegyní Markétou Horňákovou (30). Aférka praskla krátce na to, co se Stropnický s Žilkovou rozešel po téměř dvaceti letech prostřednictvím plytkého emailu. 

Nepříznivá rodinná situace se přitom nedotkla jen Žilkové, ale také jejich dcery Korduly (17). Ta se s tátou rok neviděla a jak se obě dozvěděly z televize, patrně jen tak neuvidí. „Manžel dostane další velvyslanectví, takže se situace další čtyři roky asi nezmění,“ posteskla si Veronika ve vyjádření pro Blesk. 

Pavlásek napsal protiválečnou komedii Já, diktátor: Žilková je potlačovaná sexuální touha!

Video se připravuje ...

Ačkoli se Žilková sebevíc snažila dohodnout se se Stropnickým na výši alimentů, žádná pozitivní odezva z jeho strany nepřišla. „Z mé strany tam nejsou žádné požadavky, je to normálně vypočítané z výše platu a z toho, že otec ze zákona má dorovnat životní úroveň dítěte podle té své,“ hájila se. 

Teď už je ale jen na Kordule, jestli to tátovi pořádně spočítá. „Kordulce bude v září osmnáct, takže od září už si soudy povede sama,“ svěřila se Žilková. Dá mu co proto i za mámu?

Veronika Žilková se synem Vincentem Navrátilem na Lvech: V jakém filmu spolu hráli?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.