ROZVOD Žilkové a Stropnického: Podpisy na plotě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

ROZVOD Žilkové a Stropnického: Podpisy na plotě!

Veronika Žilková a Martin Stropnický podepsali rozvodové papíry před budovou soudu.
Veronika Žilková a Martin Stropnický podepsali rozvodové papíry před budovou soudu. (Archiv Blesku)

Přestože se rozvod Veroniky Žilkové (61) a Martina Stropnického (66) táhne víc než rok, klíčový krok nastal tento týden. Rozhodující papíry o výživném jsou totiž podepsány a rozvod může začít!

Očekávaný soud ohledně pozastaveného rozvodového řízení herečky a dosluhujícího velvyslance ČR v Izraeli byl sice na čtvrtek naplánován již delší dobu, přesto to chvíli vypadalo, že nakonec odejdou oba s nepořízenou. Soudní stání bylo totiž na poslední chvíli zrušeno a odročeno. V sídle justičního areálu v Praze Na Míčankách došlo k nečekaným technickým problémům.

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...

Ani to ale nakonec stávajícím manželům nezabránilo podepsat kýženou dohodu o výživném jejich dcery Korduly (17). Rozvodové řízení tak může být oficiálně spuštěno. A protože soud byl zavřený, ukončili své manželství lehce bizarním způsobem – přelomový dokument spolu podepsali na zídce plotu před budovou soudu. 

Rozvádějící se Veronika Žilková: Děti vždycky upřednostním před chlapem! A proč s nikým dalším bydlet nechce?

Video se připravuje ...

„Měli jsme připravenou dohodu, kterou jsem iniciovala já, protože zaprvé nemám peníze na právníky a zadruhé mě to vnitřně stále traumatizuje,“ sdělila herečka primáckému pořadu Showtime. Na otázku, zdali byla dohoda výhodná, měla jasnou odpověď: „Pro pana Stropnického ano, pro mě a Kordulku ne!“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.