Veronika Žilková (61): Potlačovaná sexuální touha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Veronika Žilková (61): Potlačovaná sexuální touha!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Foto Aha! – Marek Pátek)

Stejně jako Voskovec a Werich také současní umělci se rozhodli varovat před uzurpátory smíchem. Komik Lukáš Pavlásek (44) proto napsal komedii Já, diktátor, v níž ukazuje na nebezpečí a nepřátele současného světa.

Pod vedením režiséra Vladimíra Morávka (57) se vedle Tydýta na jevišti objeví třeba Tomáš Matonoha (52), Milan Peroutka (32) nebo Veronika Žilková (61). „Chvilku je to vážné, chvilku psychologické, chvilku hrůza a chvilku vtipy. Je to taková klauniáda, prostě revue,“ říká Žilková. „Snem Vladimíra Morávka je, aby nám to Moskva zakázala. Mým snem je, aby diváci pochopili, že každé zlo jednou zemře. Důležité je umět se mu zasmát,“ prozrazuje deníku Aha! herečka.

Pavlásek napsal protiválečnou komedii Já, diktátor: Žilková je potlačovaná sexuální touha!

Video se připravuje ...

„Úspěšným mužům nestačí jedna žena, potřebují jich více, takže já hraji všechny diktátorovy touhy a potřeby. Od jeho chůvy přes sekretářku, terapeutku až po jeho potlačovanou sexuální touhu,“ směje se herečka a rozvádějící se manželka herce a velvyslance v Izraeli Martina Stropnického (66). Premiéra bude 19. dubna v pražském Divadle Broadway.

Veronika Žilková se synem Vincentem Navrátilem na Lvech: V jakém filmu spolu hráli?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.