Veronika Žilková otevřeně o milenci: Je víc, než... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Veronika Žilková otevřeně o milenci: Je víc, než...

Veronika Žilková s Josefem Holomáčem.
Veronika Žilková s Josefem Holomáčem. (Blesk:David Kundrát/CZECH NEWS CENTER)

„Veronika Žilková je znovu zamilovaná! Po boku nového milence našla štěstí a zdá se, že jim láska jen kvete," psalo se ještě nedávno na adresu jednašedesátileté herečky. Jenže ono je to všechno trochu jinak...

Když se Veronika Žilková začala objevovat po boku bývalého basáka Argemy, Pepy Holomáče (63), mluvilo se o osudovém setkání. Herečka s muzikantem vyrazila i na dovolenou, což dalo jejich vztahu ještě jasnější pečeť. Posléze se ale vyjádřila, že jsou jen přátelé. Jak to mají teď?

Pavlásek napsal protiválečnou komedii Já, diktátor: Žilková je potlačovaná sexuální touha!

Video se připravuje ...

„Pepa není můj přítel, to vymysleli novináři. On je můj BFF (Best Friend Forever, nejlepší přítel navždy, pozn. red.:), a to je nejvíc. Přátelství je mnohdy více než láska. V nejbližších dnech mě čekají nějaké soudy a myslím, že letošní rok prožiji v soudech. Já se lásky bojím a věřím na kamarádství,“ svěřila se herečka Expresu. 

Že je mezi nimi pevné pouto se potvrdilo i na premiéře hry Já, diktátor, kde Veronika účinkuje a kde samozřejmě nemohli chybět její nejbližší. „Dříve, když jsem měla premiéry, tak byli děti ještě malé. Agáta je týden po porodu, přišel tedy syn Cyril se svým kamarádem překladatelem a Vincent se svými kolegy herci. Přišel také můj BFF Pepa Holomáč se svými dvěma dětmi. Kristýnka končí medicínu a Dominik je ajťák. Já se s nimi přátelím a často se vídáme,“ uvedla věci na pravou míru. 

Veronika Žilková se synem Vincentem Navrátilem na Lvech: V jakém filmu spolu hráli?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.