Peroutkova oslava 33. narozenin: Vyprovokovala to Žilková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Peroutkova oslava 33. narozenin: Vyprovokovala to Žilková!

Herečka řádila na plovárně
Herečka řádila na plovárně (Foto Aha! – David Kundrát)

Milan Peroutka slavil 33. narozeniny. A na pódiu to se svojí kapelou Perutě rozjel nejen on, ale i o generaci starší Veronika Žilková (61). A mladším kolegyním, mezi které dokonale zapadla, ukázala, jak se to dělá.

Fanynky v prvních řadách po Peroutkovi šílely a později se přidaly i kolegyně z muzikálů, které si s ním i zazpívaly. Nejprve se ženské osazenstvo párty zdržovalo v horních patrech pražské Občanské plovárny, kde si užívalo soukromí, později se však vrhlo na pódium na Peroutku jako vosy na bonbon.

Rozdováděný páreček Milan Peroutka a Anna Slováčková! Co všechno na sebe práskli?

Video se připravuje ...

Sama Veronika přiznala, že to vyprovokovala ona. „Řekla jsem, holčičky pojďte, jdeme na pódium, a abych ty holky rozdováděla, tak jsem se pořádně ksichtila. Protože pravidlo žij a tancuj, platí až do konce života,“ prozradila zpětně paní Veronika. A i když jí už bylo šedesát, rozjet to na párty s mladšími kolegyněmi rozhodně umí. Později se však v ústraní tulila ke svému příteli Josefu Holomáčovi (63).

Smutný Peroutka na rozloučení se Zagorovou: O Hančině úmrtí věděl první!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.