Shopaholic Nicol a Peroutka ze Snídaně s Novou: Útěk ke konkurenci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Shopaholic Nicol a Peroutka ze Snídaně s Novou: Útěk ke konkurenci?

Peroutka a Shopaholic Nicol ve Snídani s Novou
Peroutka a Shopaholic Nicol ve Snídani s Novou (TV NOVA)

Před časem dostala youtuberka Shopaholic Nicol (32) spolu s hercem Milanem Peroutkou (32) příležitost, která se neodmítá. Mohli jsme je společně vídat v pořadu Snídaně s Novou. Po dvou letech jim ale televize dala stopku a nahradila je. Oba dva se teď očividně chystají ke konkurenci!

Nikola Čechová, která si říká Shopaholic Nicol, se na novou pracovní pozici moc těšila. Ale bohužel, hodně špatně tenkrát snášela kritiku ze strany diváků. Ne všichni totiž této dvojce přišli na chuť. Po dvou letech musela Nikola i Milan pořad opustit a zdálo se, že i pro ně samotné je to šok.

Milan Peroutka přiznal: V ženském korzetu se cítím skvěle!

Video se připravuje ...

Čechová a Peroutka se ale v životě neztratí. Nedávno se ukázali na večírku televize Prima, který se konal u Hostivařské přehrady. Co je s konkurenční televizí pojí? Zatím je vše zahaleno tajemnem, ale určitě se už brzy dozvíme, co ti dva kují.

Milan Peroutka: Kdo se mu chodí vyplakávat na rameno?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5357732
17. 9. 2022 • 20:49

Mně Nicol nevadila, a kdykoliv moderátoři něco vyráběli s hosty, ona byla vždy velmi šikovná, např. když ukazovali rolovanou zmrzlinu. Jí to šlo výborně hned napoprvé

libi
17. 9. 2022 • 20:36

Nicol je nepříjemná, afektovaná, divím se Miloušovi,který je její opak, že s ní dva roky moderoval a kámoší se s ní

begonie
17. 9. 2022 • 13:02

Parkrát jsem je ve Snídani s Novou viděla a rozhodně mě nijak nepopuzovali.... fanoušci Borhyové nechť mi odpustí, ale Borhyová mě popuzuje tisíckrát víc..... Ale je to nedotknutelná NOVY STAR

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.