Nečekaný vyhazov ze Snídaně: Který pár předčasně vyklidil pole? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nečekaný vyhazov ze Snídaně: Který pár předčasně vyklidil pole?

Peroutka a Shopaholic Nicol ve Snídani s Novou končí
Peroutka a Shopaholic Nicol ve Snídani s Novou končí (TV NOVA)

Tak toto nikdo opravdu nečekal. Moderátorská dvojice Snídaně s Novou Shopaholic Nicol, Nikol Čechová (31) a Milan Peroutka (31) jdou od válu. A co bude teď?

Beze slova a bez rozloučení. Tak opustili studio. Konec dvouletého vysílání ranní relace je zahalen tajemstvím. Ačkoli oba zachovávají dekórum, mnozí se domnívají, že za ukončením působení Milana a Nikol na Nově stojí něco víc.

Peroutka natočil videoklip, ve kterém utíká nahatý před přízraky

Video se připravuje ...

 

„Neodcházíme po jakýchkoliv sporech ani v zášti, jen nám bohužel nebylo umožněno moderovat poslední týden a rozloučit se s diváky. Nedá se nic dělat,“ okomentoval Peroutka svoje vytracení se po anglicku pro Super.cz. 

Posmutnělou reakci si neodpustila ani Nikol. Ta sdělila, že jí končí jedna velká etapa života... a taky dva roky vstávání ve 3:30. Oba se pak shodli na tom, že jsou vděčni za velkou školu a zkušenosti, které jim společné vysílání dalo. 

Jenže je tu jedna věc, která možná navádí k domněnce, že nešlo o dlouhodobou plánovanou akci. Peroutka totiž také řekl: „Ten důvod, proč jsme spolu s Nikčou začali se Snídaní, už se s každým dalším vysíláním ztrácel a možná jsme to stále víc a víc nebyli my." Nestojí tak za krachem moderátorské dvojice osobní důvody?

Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.