Peroutka ukázal mámu v plavkách: Je celkem hratelná... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Peroutka ukázal mámu v plavkách: Je celkem hratelná...

Milan Peroutka
Milan Peroutka (Instagram)

U moře dovádí se štíhlou blondýnkou vystupující z vln jako Bond girl. Nejde však o nový objev Milana Peroutky (30), ale o jeho šedesátiletou maminku!

Moderátor Snídaně s Novou si po náročné operaci nohy dopřává rekonvalescenci u německého Baltu. Na dovolenou se nevypravil sám. „Tohle je Ivča! Ivča je moje máma. Ivča dneska slaví 60!“ odtajnil Peroutka totožnost neznámé krásky a všem okamžitě spadla brada až na podlahu. „Je divný to říct o svý mámě, ale myslím, že ta moje je celkem hratelná,“ vysekl poklonu své mamince, která má kromě Milana ještě dceru Barboru (33) a syna Jana (29). Severní Německo nevybrali Peroutkovi tak docela náhodně, údajně se totiž vypravili na místo, kde paní Ivana prožila s Milanovým otcem na konci osmdesátých let v kempu líbánky. Milanův otec, někdejší bubeník kapely Olympic Milan Peroutka starší (†49), zemřel před sedmi lety.

Peroutka se musí svlékat: Drsná podmínka pro novou roli

Video se připravuje ...

Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xiioma
19. 8. 2020 • 12:04

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.