Peroutka rozdává radost: Splnil sen malé Lauře po operaci mozku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Peroutka rozdává radost: Splnil sen malé Lauře (6) po operaci mozku

Společná fotka holčičku velice potěšila, hodlá si zpěváka vzít za muže.
Společná fotka holčičku velice potěšila, hodlá si zpěváka vzít za muže. (Foto Aha! – David Malík)

Nespustila z něj oči, když byl na jevišti, a co teprve když ji objal! Milan Peroutka (31) má velkou obdivovatelku v šestileté Lauře, která od čtyř let trpí epilepsií. „Navštěvuju ji i v nemocnici a teď mě napadlo ji pozvat na předpremiéru muzikálu Láska nebeská,“ svěřil Aha! zpěvák a moderátor.

Malá Laura zářila štěstím. Milan je u ní na postu budoucího manžela, takže na ocet sympatický zpěvák nezůstane. „Už loni mi napsala na Instagram zdravotní sestřička Míša z Motola z oddělení dětské neurochirurgie, kde mají děti po operacích nádoru mozku či jiných velkých operacích mozku a páteře. Prý že tam je holčička, která má ruce popsané mým jménem, a jestli bych jí nechtěl přijít udělat radost,“ vysvětlil Peroutka, jak vznikl tento dojemný vztah.

Ovace vestoje 

Mnohokrát kvůli covidu odkládanou předpremiéru muzikálu plného hitů Waldemara Matušky (†76) jinak věnovali v Divadle Broadway zaměstnancům Fakultní nemocnice Motol. Celkem pro lékaře a zdravotní sestry odehrají šest představení. Diváci, kteří za sebou mají víc než roční náročný boj o zdraví i životy pacientů, byli z muzikálu naprosto nadšeni. Odměnili herce a zpěváky ovacemi vestoje.

Peroutka natočil videoklip, ve kterém utíká nahatý před přízraky

Video se připravuje ...

Slzy v očích

„Bylo pro nás velikým zadostiučiněním vidět po dlouhé době divadlo plné rozesmátých tváří a největším oceněním pro nás byl dlouhotrvající potlesk,“ svěřil producent Oldřich Lichtenberg (58). „I ti nejotrlejší herci měli po několikaměsíční usilovné práci slzy v očích,“ dodal. Oficiální premiéra muzikálu Láska nebeská je naplánovaná na 30. září.

Malá bojovnice

Laurinka se narodila s DMO s levostrannou hemiparézou a od čtyř let má epilepsii. Hemiparéza/ hemiplegie je jednostranná paralýza (obrna) ve spastické formě, zřídka se může objevit v ochablé formě. Výskyt motorického (pohybového) omezení závisí na místě a závažnosti mozkového poškození.

Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou

Video se připravuje ...

Pod přísným dozorem

U vchodu se všem příchozím měřila teplota a kontrolovaly se testy. Diváci měli ukázněně nanoroušky nebo respirátory.



Přečtěte si
ho.no
2. 6. 2021 • 19:51

Moc přeji Laurince hodně zdravíčka a úspěchů v léčbě.Má moc hodnou a obětavou maminku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.