Konečně promluvila! Co si o Matušovi myslí maminka Lucinky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Konečně promluvila! Co si o Matušovi myslí maminka Lucinky?

Svatba Bohuše Matuše a Lucie Palkaninové
Svatba Bohuše Matuše a Lucie Palkaninové (CNC_Marek Pátek, David Kundrát)

Takovýhle vztah by vydýchalo jen málo rodičů. Poté, co si Bohuš Matuš začal s nezletilou Lucií Palkaninovou, si mnoho lidí kladlo otázku, co na Lucinky lásku k o 29 let staršímu zpěvákovi říká její rodina. Co na adresu bývalé muzikálové mega hvězdy řekla maminka známé „mazlivky“?

Bohuš Matuš (47) měl možná víc štěstí, než rozumu. Pokud by se dal dohromady se slečnou, která by měla trochu temperamentnější a méně tolerantní rodiče, mohl někde skončit takzvaně zbitý do kuličky. To se však nestalo, takže to vypadá, že Lucinky rodiče se s touto nečekanou láskou museli smířit. Co o vztahu, manželství a těhotenství své mladé dcery pověděla maminka Lucie Palkaninové Matušové (18)?

Bohuš Matuš a Lucinka: První políbení

Video se připravuje ...

„První rok byl velmi těžký, protože to byl šok, a hlavně také kvůli bulvární smršti. Poznala jsem ale za tu dobu, že Bohuš je velmi pozorný a hodný partner. Došlo mi, že má Lucii opravdu rád a snesl by jí modré z nebe… Každá máma se musí smířit s partnerem své dcery. Pak samozřejmě přišlo těhotenství, a když jsem viděla, jak se těší, jak se stará, tak jsem si řekla, že ano, do budoucna bude věkový rozdíl velký, ale v dnešní době… Bohuš má zodpovědnost, a to se mi strašně líbí. Chová se velmi galantně. Bohuš má rád lidi, svou práci miluje a je schopen odpouštět. Když to beru z pohledu vztahu k dceři, tak jakého lepšího partnera si může přát, než toho, který jí miluje?“ svěřila se extra.cz maminka Lucie, která se velmi brzy stala babičkou.

Svatba Bohuše Matuše a jeho Lucinky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
29. 5. 2021 • 05:56

jajas
28. 5. 2021 • 13:44

Podle mně je ten chlap psychicky prostě zamrzlý v pubertálním věku, roky mu přibývají, ale duševně je marný....fakt mu to nijak moc nemyslí.....v podstatě je trapný. A proto "ulovil" tu holku, protože ta se taky do té doby stýkala s pubošama, ale tady si myslela, že příjde k penězům a není tomu tak...chudák holka a její rodina....

Uživatel_5523065
28. 5. 2021 • 11:51

Je to rebel

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.