Tohle Matuš asi nečekal! Reakce na miminko budí rozpaky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Tohle Matuš asi nečekal! Reakce na miminko budí rozpaky

Bohuš Matuš a Lucinka jsou už rodiči
Bohuš Matuš a Lucinka jsou už rodiči (Instagram)

Konečně se stali rodiči! V neděli se Bohuš Matuš (47) a Lucinka (17) dočkali své vytoužené holčičky, které dali jméno Natálie. Jenže reakce veřejnosti nejsou jen pozitivní. Někdo si ani v této situaci neodpouští komentáře narážející na jejich velký věkový rozestup i na to, že Matušova vyvolená stále není plnoletá.

Natálka se narodila jen hodinu před půlnocí a pyšný tatínek se pochlubil tím, že vážila skoro 4 kilogramy. Po oznámení novinky obdrželi novopečení rodiče řadu gratulací. Ale sem tam se našel i vtipálek, který si z jejich situace neváhal utahovat. „Gratuluji a ať jsou obě děti zdravé,“ zní například jeden z takových komentářů. „Přeju Natálce, až si najde prvního kluka ve 14, aby jí ho táta nepřebral,“ napsala další komentující. „A brzy přijde článek o tom, jak Bohuš s Lucinkou společně posvačili placentu,“ trefovali se do zpěváka a jeho mladé přítelkyně dál dle webu extra.cz.

Matušova ochranka
Samozřejmě se našli i tací, kteří zamilovaný pár bránili. „„Bože, proč jste tak zlí? To jim závidíte, co vy nemáte? Nechápu, jste dospělí lidé a chováte se jako postižení,“ napsala jedna z fanynek této věkově nesourodé dvojice. Každopádně zdravé miminko je vždycky dar! Tedy gratulujeme!

Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video se připravuje ...

Bohuš Matuš o Gottovi: Karel si mě vytipoval za svého následovníka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stalaning
9. 12. 2020 • 05:36

Kdyby byl její táta co nač, naplácal by nejdřív holce zadek a potom tomu buzíkovi tlamu. Nic jiného si oba nezaslouží. A už vůbec si to dítě nezaslouží takovou "rodinku". Hodně špatný vklad do života.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.