Matuš a Lucinka v maléru! KOMPLIKACE před porodem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Matuš a Lucinka v maléru! KOMPLIKACE před porodem

Komplikace u Lucinky těsně před porodem!
Komplikace u Lucinky těsně před porodem! (Instagram)

Na společné miminko se sice oba moc těší, ale několik hodin před porodem řeší to, co žádná nastávající maminka rozhodně nechce. Zpěvák totiž přiznal, že zatím vůbec netuší, kde se jejich vytoužená holčička narodí, jak píše web Expres.cz.

Do porodnice se nejen v době pandemie musí s předstihem registrovat. A z kapacitních důvodů bývá problém dostat se jinam. Jenže této zamilované dvojici plánované místo zkrachovalo. „Měli jsme domluvenou porodnici, ale tam je teď zavřeno. Tak pojedeme tam, kde to půjde,“ vysvětlil pro Expres.cz zpěvák. Rozhodně prý ale nic nepodcenili.

Bohuš Matuš dále přiznal, že protože se porod kvapem blíží, preventivně se od Lucinky nehne ani na krok. „Musím být pořád s ní. Už to asi brzy bude,“ prozradil s dovětkem, že se do porodnice se nechají dovést sanitkou.

Bohuš Matuš o Gottovi: Karel si mě vytipoval za svého následovníka!

Video se připravuje ...

Pro web extra.cz pro změnu neváhal odtajnit, že je Lucinka jeho naplněným snem. „Lucinka je šťastná. Směje se, chtěla dítě a teď tak svítí radostí. Ale opravdu! Moc po něm toužila. Říkal jsem jí: ‚Lucinko, neblázni!‘. A ono se to nakonec stalo samo,“ svěřil se pro uvedený web s tím, že by ji příští rok rád pojal za právoplatnou manželku.

„Je mi sedmačtyřicet. Pro mě je důležité to, ať je štěstí, láska a pohoda. Hlavně, ať se smějeme. A to se smějeme. Vlastně nikdy jsem se neměl takhle dobře. Lucinka je úžasná! Odněkud přijdu, ona je u žehlícího prkna a žehlí mi košilky. To mě vždycky tak dojme, jak i uklízí a celkově se snaží. Máme svět sami pro sebe, je jen náš a jsme šťastní,“ dodal Bohuš Matuš.

pěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shimmir
8. 1. 2021 • 07:09

Tak pokud nemají auto, je sanitka normální. Zvláště v téhle době!

-bello-
12. 11. 2020 • 11:33

Sanita se bere snad jen v ohrožení života, ne ? Dovoz si musí zajistit sami, ne ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.