Vědma o budoucnosti Lucinky a Bohuše: TO SNAD NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vědma o budoucnosti Lucinky a Bohuše: TO SNAD NE!

Jak miminko změní jejich vztah?
Jak miminko změní jejich vztah? (Instagram)

Zpěvák Bohuš Matuš momentálně překypuje štěstím. Před pár dny se poprvé stal tatínkem holčičky Natálky a na svém instagramovém hned sdílel fotografii, jak drží dceru za ruku. Jak ale porod zvládla Lucinka a popere se s následnou péčí?

To sdělila webu eXtra.cz vědma, kartářka a bývalá herečka Kudláčková (52). Poté, co se v kartách utvrdila, že porod holčičky proběhl v pořádku, však přišlo pár informací k zamyšlení. Počáteční euforii z událostí posledních dní i let mohou vystřídat první úskalí vztahu. „Já nejsem přesvědčená o tom, že je to pevný svazek. Respektive, já si myslím, že to není úplně poslední partner této Lucinky. V kartách to tady mají ze začátku hrozně hezký,“ začala spíše skepticky Kudláčková.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Svatba barbíny po sezoně Štikové a těhotná mazlivka

Video se připravuje ...

„Ona ho vnímá jako někoho, kdo je zemitý, zajímavý, ona k němu může vzhlížet,“ pokračovala již o něco optimističtěji. Kudláčková se však obává toho, že se Lucinka mohla přepočítat. Momentálně sice na obě dvě své holky Matuš čas má a určitě se bude snažit mít ho i nadále, ovšem zaručené to není. Velké časové flexibilitě „pomáhají“ koronavirová opatření, která jakmile opadnout, začne mít Bohuš opět své pracovní závazky.

„Ona úplně nedomýšlí, že jí ten člověk nemůže věnovat tolik času, kolik by ona potřebovala,“ vidí v kartách vědma. „Mám obavy, že na to dítě bude sama, tyto karty hovoří o tom, že si Lucinka ten vztah představovala úplně jinak,“ dodává Kudláčková.

Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.