Matuš před porodem Lucky děsí: Návrat k alkoholismu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Matuš před porodem Lucky děsí! Návrat k alkoholismu?!

Bohuš Matuš
Bohuš Matuš (Instagram)

Bohuše Matuše (47) čeká narození dcery, kterou na svět zanedlouho přivede jeho sedmnáctiletá přítelkyně Lucinka. Místo toho, aby však smýšlel před porodem pozitivně a jeho láska byla v klidu, řeší alkoholismus. Co se děje?

„Měl ve svém životě období, kdy mrhal svým talentem. Ale teď je díky Lucince jako vyměněný. Nebýt jí, bůhví, jak by na tom byl s kariérou. Možná mu zachránila i život, kdo ví. Je spousta kamarádů z mokré čtvrti, kteří by ho mohli nešťastně nasměrovat do životní situace, v níž by zpěvák jeho formátu asi neměl být. Ale kvůli Lucince má důvod vracet se domů, což předtím neměl, nikde zbytečně nevysedává a neblbne,“ pověděl o Matušovi kamarád. Sám zpěvák však tak pozitivní není a má strach, že by do závislosti zase mohl spadnout. Co to je za myšlenky před narozením miminka?

Bohuš Matuš o Gottovi: Karel si mě vytipoval za svého následovníka!

Video se připravuje ...

„Posledních pár let bylo skvělých, takže finančně zatím nijak nestrádám, ale potíž je v tom, že sedím doma, a to pak člověk snadno může spadnout do alkoholových a podobných excesů, které jsem už zažil dřív… Samozřejmě teď cítím zodpovědnost vůči Lucince a holčičce, která se nám narodí, ale při nicnedělání má člověk roupy, tak mě to trochu leká,“ vyjádřil se podle extra.cz Bohuš. Snad se k alkoholu nevrátí a nebude rodinu trápit...

Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.