Z přiznání Matuše mrazí! Ví o tom Lucinka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Z přiznání Matuše mrazí! Ví o tom Lucinka?

Bohuš Matuš a jeho těhotná Lucinka
Bohuš Matuš a jeho těhotná Lucinka (Marie Schillerová)

Na hudební scéně je přes dvacet let. V muzikálech bývá obsazován do výrazných rolí. Přesto zpěvák Bohuš Matuš (47) zažil i krušné chvíle. Kromě častého figurování v mediálních kauzách si zpěvák našel cestu i k alkoholu. A jeho popularita nechvalně stoupla i poté, co se dal dohromady s o třicet let mladší Lucinkou (17), která se za chvíli stane maminkou jeho prvního potomka.

Nyní je zpěvák až na pár detailů konečně přestěhovaný a těší se na příchod holčičky. „Chybí nám sedačka a stolek pod televizi, ale hrozně se nám tam líbí. Máme krásný, velký, slunný byt,“ svěřil se Blesku zpěvák.

Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video se připravuje ...

Bohuš slaví úspěchy i na hudební scéně, zpívá totiž v nejednom muzikále. „Poslední léta se mi vede moc dobře. Vrátil jsem se k doktoru Janečkovi do hlavních rolí, k tomu zpívám v Divadle Broadway a vystupuji po celé republice jako sólový zpěvák. To mě živí nejvíc,“ přiznal Matuš.

Ne vždy měl ale zpěvák takové štěstí. Přišly i krušné chvíle, ve kterých přilnul k alkoholu. „Pil jsem hodně, protože mi hrozně vadilo, že se o mně pořád píšou nějaké nesmysly. Že jsem nezodpovědný, blázen, homosexuál... Tak jsem si řekl, mám já tohle zapotřebí? Když jsem zpíval v Brně na ulici, všichni mě milovali, a to jsem slavný nebyl. A teď mě nikdo nemá rád. A protože jsem byl blbej, tak jsem tomu věřil,“ prozradil na sebe zpěvák. Z alkoholu ho pak vytáhla práce na tehdy novém muzikálu Angelika.

Přísný Bohuš Matuš se rozhodl: S Lucinkou už nikdy nikam!

Video se připravuje ...

Nyní díky vztahu s Lucinkou září. Sám přiznává, že nic takového ještě s nikým nezažil. „Lucinka mi každou minutu dává najevo, že jsem ten nejlepší. To vycítíte, když s někým jste,“ s úsměvem komentuje vztah Matuš. Společně teď obhospodařují svou domácnost a jsou spokojení. „Lucinka pere a obsluhuje myčku, vařím já. Mě to strašně baví. Mám rád, když jsem pořád v zápřahu. Dělám oběd, jedu někam zpívat, vrátím se a Lucinka koupí třeba něco u Číňanů a já si to sním. Ale mně to takhle vyhovuje,“ uzavřel rozhovor zpěvák.

Bohuš Matuš o Gottovi: Karel si mě vytipoval za svého následovníka!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.