Nic mu neunikne! Matuš si svou těhulku pěkně hlídá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nic mu neunikne! Matuš si svou těhulku pěkně hlídá

Bohuš Matuš a Lucinka si založili společný instagramový profil
Bohuš Matuš a Lucinka si založili společný instagramový profil (Instagram)

Nastávající maminka měla na svém instagramovém účtu slušnou fanouškovskou základnu na to, aby mohla uvažovat o založení mamablogu, kde by informovala o výchově dcery a inspirovala ostatní. Jenže táta Bohuš (47) řekl >>NE<<!

Najednou se po Lucinčině (17) profilu slehla zem a místo toho fanouškům Matuš naservíroval společný instagramový profil. Údajně chce mít pod kontrolou veškeré komentáře, zvláště od těch, kteří se o páru vyjadřují neslušně. „Tento účet jsme se rozhodli založit jen pro ty z vás, kteří nesoudí,“ touto větou vítají fanoušky na svém účtu. Pro ty méně žádané si však Bohuš s Lucinkou také připravili jednu poznámku: „Hatery blokujeme“.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Svatba barbíny po sezoně Štikové a těhotná mazlivka

Video se připravuje ...

Původně chtěla Lucinka spravovat pouze vlastní profil, který by využívala na sledování jiných maminek a třeba i k předávání vlastních zkušeností s miminkem. „Slavná být nechci, ale poslední dobou jsem na Instagramu sledovala hodně maminek a napadlo mě, že bych to mohla zkusit také,“ svěřila se před časem webu Expres.cz. Jakmile si profil založila, rychle se stala populární a budovala slušnou fanouškovskou základnu. Sledovaly ji jak mladé dívky, tak i zkušené maminky, od kterých dostávala velkou dávku podpory.

Přísný Bohuš Matuš se rozhodl: S Lucinkou už nikdy nikam!

Video se připravuje ...

Pak ale její profil zmizel. „Smazali mi ho,“ okomentovala skutečnost Lucinka. Jak se ale říká, všechno zlé pro něco dobré, a tak Bohuš převzal instagramové otěže a společný profil má pod kontrolou, aby měl přehled o sledujících a možných rýpalech. Lidé se následně začali ujišťovat, jestli za Lucinku budoucí tatínek náhodou příliš nemluví a zda je spokojená, protože se na fotkách tváří smutně. „Nikdo za mě nepíše. Jsem šťastná jako nikdy, prostě nejsem fotogenická,“ dodala jasně Lucie.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.