Už se to blíží! Poslíčci dávají Matušově Lucince zabrat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Už se to blíží! Poslíčci dávají Matušově Lucince zabrat

Bohuš Matuš a jeho těhotná Lucinka
Bohuš Matuš a jeho těhotná Lucinka (Marie Schillerová)

Přestože byl termín porodu očekáván o něco později, je možné, že miminko přivítá světlo světa o něco dříve. Troubit na poplach totiž začali porodní poslíčci.

Nastávající maminka se zatím ještě drží, holčička o sobě ale dává čím dál více vědět. „Lucinku hodně bolí bříško. Bolesti má asi posledních čtrnáct dnů a pořád se to zhoršuje. Jsou to porodní poslíčci. Je to chvilkové, ale stále v častějších intervalech,“ svěřil se eXtra.cz Matuš.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Svatba barbíny po sezoně Štikové a těhotná mazlivka

Video se připravuje ...

Budoucí tatínek se ale snaží zachovat klid a být maximálně ve střehu, kdyby nastal den D. „Jsme připraveni, i taška do porodnice je sbalená. Už brzy to přijde. Čekám to každým dnem,“ přiznává Bohuš Matuš (47).

Partneři plánovali poslední dny před porodem strávit na chalupě. Rozhodnutí však přehodnotili a nakonec zůstávají v hlavním městě, jelikož není třeba cokoli riskovat. „Jsme doma v Praze, Lucinka přivede dceru na svět v jedné z pražských nemocnic,“ dodal zpěvák. Můžeme tak každým dnem čekat radostnou novinu.

Zpěvák Bohuš Matuš (47) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.