Ublížil snad Lucince? Nechtěl jsem, ale…, kaje se Matuš | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ublížil snad Lucince? Nechtěl jsem, ale…, kaje se Matuš

Bohuš Matuš a jeho ještě těhotná Lucinka
Bohuš Matuš a jeho ještě těhotná Lucinka (Marie Schillerová)

Ještě to není ani týden, kdy se stal zpěvák Bohuš Matuš (47) poprvé otcem. O pocitech i porodu přítelkyně Lucie, která je o třicet let mladší, promluvil pro web Super.cz.  

„Nechtěl jsem k porodu, protože jsem taková citlivá duše, ale šel jsem, protože Lucinku miluju. Trvalo to hodně dlouho, to čekání. Porod proběhl skvěle. Dokonce jsem přestřihl pupeční šňůru. Chvíli jsem i plakal, a to nikdy nepláču,“ svěřil se emotivně pro uvedený web.

Bohuš Matuš o Gottovi: Karel si mě vytipoval za svého následovníka!

Video se připravuje ...

„Dva tři měsíce předtím jsem se strašně bál, Lucinka měla obrovské bříško. Ale když to děťátko milujete, a když se milujete, tak to všechno probíhá klidně,“ prozradil.

Dále uvedl, že novou situaci zvládá jeho mladičká partnerka skvěle. „Přišla paní doktorka, že by si holčičku na chvíli vzala, že ji pak vrátí, aby si na chvíli odpočinula. Lucinka chtěla mít ale holčičku hned u sebe a všechno hned zvládla. Měla být v porodnici 3 dny, a nakonec byla jen 2. Pustili ji dřív na základě toho, že byly obě šikovné,“ nešetřil chválou na adresu svých milovaných holek.

Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
21. 3. 2021 • 09:37

Dřív se takovým snad říkalo pedofil, v 16ti ji přivést na mlíko, tomu by snad měl její fotr přerazit kromě jiného nohy!!

balcarova3
15. 12. 2020 • 16:33

je to vůl...

miano52
12. 12. 2020 • 17:29

Nic ve zlém, ale ten Bohuš Matuš je doslova guma první kategorie. Z jeho života je jen jedno pozitivum, že umí zpívat. Jinak je to nula chlap se vším všudy. Zákony jsou v ČR nastavené, ale pro mne je to OBYČEJNÝ PEDOFIL, KTERÝ ZNEUŽIL MLADOU DÍVKU!!!! Ať jde do háje!!!! Ten šátek a nebo tu kšiltofku mu klidně přibijte hřebíkem z důvodu, že bez těchto pokrývek je to HNUSNÝ CHLAP nejenom fyzický!!!!!!!!!

ceskarebelka
12. 12. 2020 • 03:16

Rodiče Lucinky ji měli dát v 16 na zadek a Matuše hnát svinskym krokem od ní. Tak má holka zkažený život se starým chlapem. On není normální a jí se divím co na něm viděla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.