Čechová ze Snídaně s Novou: Musela vyhledat odbornou pomoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Čechová ze Snídaně s Novou: Musela vyhledat odbornou pomoc!

Shopaholic Nicol
Shopaholic Nicol (Lucie Robinson)

Influencerka a moderátorka Nikola Čechová (31) alias Shopaholic Nicol přiznala psychické problémy. Kvůli nim se rozhodla vyhledat odborníka. Proč pomalu ztrácela chuť žít tak, jak byla zvyklá?

Za úsměvem se může skrývat pořádná deprese. To se zjistilo už u hned několika slavných lidí, kteří bavili diváky po celém světě. Své o tom ví i známá influencerka a moderátorka Nikola Čechová, která se přezdívá Shopaholic Nicol. Její psychický stav byl na takovém bodu, že dokonce měla problém s tím chodit do práce a věnovat se sociálním sítím, díky kterým se stala slavnou.

Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou

Video se připravuje ...

„Necítila jsem se dobře, měla jsem úzkosti a věděla jsem, že si nedokážu pomoci sama. Do té doby jsem nikoho, kdo chodí k psychologovi, neznala. Až teď, když jsem o tom začala sama mluvit, svěřuje se mi hodně lidí s podobnou zkušeností. Zjišťuju, že chodit k psychologovi je vlastně standard, že je to normální… Každý má v sobě něco, co si potřebuje vyřešit. Psycholog je nestranný a může vás navést k řešení, na které sama nepřijdete, protože jste svými problémy tak pohlcená, že nevidíte souvislosti a možnosti. Mělo by se o takových věcech víc mluvit, přestat se za ně stydět. To video vidělo přes 300 tisíc lidí a hodně z nich mi děkovalo, že jsem o tom tématu promluvila,“ vyzradila podle expres.cz Čechová. Ta tak radí všem, aby se nebáli a vyrazili za odbornou pomocí, když se cítí takzvaně pod psa.

Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.