"Milionář" Vladimír Čech (†61): Šokující zjištění na smrtelné posteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

"Milionář" Vladimír Čech (†61): Šokující zjištění na smrtelné posteli!

Moderátor a herec bojoval do poslední chvíle. Sedm dní před smrtí dokonce točil seriál Stopy života.
Moderátor a herec bojoval do poslední chvíle. Sedm dní před smrtí dokonce točil seriál Stopy života. (Foto: herminapress.cz, ara a reprofoto ČT)

Za usměvavou tváří skrýval obrovskou bolest, zklamání a trauma! Legendární moderátor soutěže »Chcete být milionářem?« Vladimír Čech (†61) až do svého skonu před třemi roky trpěl tím, že ho otec v dětství opustil a zpřetrhal veškerá rodinná pouta. Až na smrtelné posteli se od matky, bývalé hlasatelky Hedy Čechové (87), dozvěděl důvod.

„Táta se o něj po rozvodu vůbec nestaral. Jako kdyby Vladimír nebyl. Tím mě nejvíc zklamal,“ svěřila až dnes matka oblíbeného moderátora a herce. „Vladimír to snášel dost těžce,“ prozradila.

Odvahu říct synovi důvod, proč tomu tak bylo, ale našla až několik dní před tím, než podlehl Lynchovu syndromu. Zákeřné nemoci, která se projevuje mnohačetnými zhoubnými nádory. „Až na jeho smrtelné posteli jsem mu řekla, proč jsme se s otcem rozvedli. V nemocnici jsem mu říkala, jaký byl báječný děťátko, roztomilý, hezký, hodný a on se na mě podíval a říkal: Až do rozvodu!“ zavzpomínala na nejtěžší chvíle svého života Čechová se slzami v očích. „Já jsem mu totiž celých těch padesát let neřekla, proč jsem jeho tátu opustila,“ dodala.


To, co v sobě dusila půl století, nebylo vůbec nic hezkého. „Najednou se to nějak zvrtlo. Ono když je některým lidem milejší návštěva restaurace než rodina, tak to je samozřejmě potom moc. Dobrotu to nedělá a trpí tím hlavně dítě,“ řekla tehdy matka umírajícímu synovi. „Nechtěla jsem, aby byl Vladimír svědkem různých nálad a příhod, takže jsem z toho manželství odešla, i když jsem toho muže měla pořád ráda. Ale zjistila jsem, že to nejde,“ rozvyprávěla se Čechová v bolestné zpovědi ve své 13. komnatě, kterou dnes večer vysílá ČT1.
Zázrak proti přírodě
Neskutečně silné pouto mezi matkou a synem vzniklo mezi Hedou a Vladimírem i kvůli tomu, že jí lékaři tvrdili, že nikdy neotěhotní. Když se to stalo, ona i lékaři to brali jako neuvěřitelnou věc. „Proto jsem občas svému synovi říkala, že je zázrak proti přírodě. Tak jak mi to říkali lékaři,“ svěřila paní Čechová, pro kterou je ztráta milovaného syna největší životní tragédií.

Jeho poslední slova: Mám tě rád, mami!
Heda Čechová nikdy nezapomene na slova, která jí syn pověděl den před smrtí. „Zůstali jsme s Vladimírem na pokoji na chvíli sami. Já se na něj dívala, vzala ho za ruku a on najednou říkal: Mami, já tě mám hrozně rád... Vždycky jsem klidná, ale když si na to vzpomenu, tak je to zlý,“ propukla v pláč Heda před kamerou. Její syn zemřel druhý den ve spánku po boku své manželky Milady, která probděla noc u jeho lůžka.



Přečtěte si
ararat
25. 4. 2016 • 16:19

-BLBÁDONO- JÁ NĚKDE UVÁDÍM SVÉ JMÉNO A ADRESU? ŽE TY JSI SE UHODILA DO TÉ TVOJI KEBULE...MÁŠ SCHÍZU BLBEČKU

-bello-
24. 4. 2016 • 22:41

teri ani nevím, e je to teď místo bábinky Evinky Šišečka Evička ( kristepane co to je za název? Na můj fcb takoví nesmí, tak to nesleduju.Ve firmě má ukáčka, proto tady patlá pa rusky Úkáčka nejsou na práci, tak holt hadr a kýbl musí vzít sama.V Ostravě jsou platy malinké a za úklid jako nekvalifik. práce tam moc nepobere. Kristepane, neumím si představit, že by dala dohromady 6 mil. a koupila si byt u nás v domě. Celý barák by vystěhovala, štěkna!

ararat
24. 4. 2016 • 06:56

-Blbádono- už vím proč máš papíry na hlavu,meleme,meleme ty v noci nespíš,to máš hodně blbé,to se ti honí blbosti v palici co,tak piš piš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.