Maminka »milionáře« Vladimíra Čecha: Prakticky přestala žít, celé dny tráví se zesnulým synem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Maminka »milionáře« Vladimíra Čecha: Prakticky přestala žít, celé dny tráví se zesnulým synem!

Heda Čechová bez svého syna neumí žít.
Heda Čechová bez svého syna neumí žít. (Aha! - David Malík, ara)

Bývalá televizní hlasatelka Heda Čechová (86), matka herce a moderátora Vladimíra Čecha (†61) se stále nemůže vzpamatovat ze ztráty syna. Její život jako by skončil…

Ikona šedesátých let Heda Čechová se podle svých slov nedokáže smířit s tím, že její Vladimír už není. Proto se snaží celé dny trávit se svým synem, podřizuje tomu úplně vše.

"Vždycky si zjistím, jaké synovy pořady reprízují a pak si to hlídám. Ráno vstanu, rychle připravím snídani a už přepínám na to, co z Vladimírových pořadů dávají. Před devátou opakují Milionáře, odpoledne zase jeho cestopis,“ prozradila Sedmičce Čechová, která vlastně žije životem svého syna.

„Do toho si občas pustím nějaký synův film a večer si listuju knihou, kterou jsem o Vladimírovi napsala," uzavírá zdrcená žena, jejíž syn navždy odešel před dvěma lety.



Přečtěte si
kari1
26. 3. 2015 • 03:05

Zrovna minule bol v repríze slovenskej verzie Nikto nie je dokonalý. Veľmi sympatický človek. Škoda, že odišiel tak skoro. Nevyspytateľné sú cesty osudu.

hanka_
25. 3. 2015 • 17:49

"Milionáře" může najít paní Čechová na youtube, jsou tam snad všechny díly.. Ale takto při reprízách je to snad ještě trošku bližší..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.