Tajemství Vladimíra Čecha (†61): Rakovinu před kamarády tajil... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství Vladimíra Čecha (†61): Rakovinu před kamarády tajil...

Fotografie
Fotografie (internal)

Nejslavnější český Milionář Vladimír Čech (†61) se styděl za zákeřnou rakovinu, které včera v pražské FN Motol podlehl. „Chtěl mi vysvětlit, proč nemá vlasy. Chemoterapii ale nepřiznal. Řekl, že ho takto ostříhala manželka, protože se mu tak víc líbí,“ prozradil včera Aha! dramaturg Ivan Rössler.

Rössler s moderátorem soutěže Chcete být milionář před několika měsíci organizoval 80. narozeniny Josefa Zímy. Čechovi už bylo pěkně mizerně, Röslerovi ale řekl, že v lepší kondici nikdy nebyl. „To já věděl své, protože moc dobře znám Aťku Janouškou, která je nejlepší kamarádka jeho maminky Hedy.

Vladimírovi bylo zle a několikrát musel odložit natáčení svého pořadu,“ svěřil se deníku Aha! Zíma s tím, že u Čecha nešlo pouze o tzv. Lynchový syndrom, kdy se v těle tvoří, mizí a zase tvoří nádory. Čech měl i rakovinu tlustého střeva, která metastázovala. Proto podstupoval chemoterapie.

Když Čecha začátkem března museli převézt do motolské nemocnice, stejně nic nepřiznal. „K ničemu se vyjadřovat nebudu,“ odpověděl tehdy moderátor.
„Nemůžu vám nic moc říct. On si nepřál o své nemoci hovořit a já jsem rodinná přítelkyně,“ vysvtělila Aha! dabérka Včelky Máji Aťka Janoušková (83). Legendární moderátorka Heda (83), která svého syna přežila, se včera utápěla ve smutku. Smrt Vladimíra, který zemřel ve spánku v motolské nemocnici, ji zdrtila.

Poslední rozloučení bude v pražském Divadle ABC ve středu 27. bř ezna od 11 hodin. Na přání pozůstalých se nebude konat pohřeb.

Přečtěte si
hillaarkaa
25. 3. 2013 • 22:32

Petržalku nebo Chánov,more?

hillaarkaa
25. 3. 2013 • 13:35

winterfreshka
25. 3. 2013 • 08:36

Jen u Vás,se majolko asi žádný nemohl usadit a bral to Vaše gheto obloukem

pikanteria
24. 3. 2013 • 21:04

Tak predevsim to byl skvely clovek. Mel krasny hlas. Primo nadherny. Mela jsem ho rada. Uzasny clovek. Je to velka skoda. Nejhorsi je, ze ma maminku. Pro pani Hedu to musi byt velika ztrata. Samozrejme i pro manzelku a deti. Pana Cecha nelze nahradit a vse je velka nespravedlnost. Svine zustavaji, hodni lide odchazeji. Bohuzel. Je to moc smutne. Pane Cechu mejte se v nebi krasne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.