Kdo je nový manžel Milana Peroutky? Vzal si syna miliardářky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kdo je nový manžel Milana Peroutky? Vzal si syna miliardářky!

Peroutka v posledních měsících cestuje po celém světě  - a rozhodně ne jako chudý baťůžkář
Peroutka v posledních měsících cestuje po celém světě - a rozhodně ne jako chudý baťůžkář (instagram.com)

Jen málo fanynek tušilo pravdu o Milanu Peroutkovi (33), který je už měsíce šťastný po boku Dominika Roubínka (25). Vše vyšlo najevo o víkendu, kdy vstoupil se svým přítelem do registrovaného parnerství!

Vše se odehrálo v luxusním hotelovém resortu Chateau Mcely. Stovky hostů byli svědky velkého dne, kdy Milan a Dominik spojili své životy. Bylo to překvapení, protože teprve nedávno prozradil, že je ve vztahu. O koho se však jedná, neuvedl. „Ve vztahu je Milan už od loňského podzimu, a dokonce se k Dominikovi už před nějakou dobou i přestěhoval. V centru Prahy spolu mají luxusní byt s obrovskou terasou,“ prozradil známý páru.

Arabela Jana Nagyová plnila sny: Komu a proč? A proč přišla ke Krausovi bosa?

Video se připravuje ...

Dominik, který je o osm let mladší, sice pracuje na Nově, kde se spolu seznámili, a na druhé straně je z velmi bohaté rodiny. Dominikova mamika je přezdívána Paní McDonald. Vlastní totiž velkou řadu franšíz tohoto řetězce. „O peníze Dominik rozhodně nemá nouzí. Neustále bere Milana na luxusní drahé dovolené po celém světě. Na nákupy do Pařížské spolu chodí jako běžný smrtelník do supermarketu,“ rozpovídal se jejich známý. Krásný je i důvod registrace, oba totiž touží po úplné rodině a přáli by si miminko. Nejprve si totiž pořídili pejsky a nyní by rádi rozšíření rodiny o miminko.

Milanova nová tchyně Renata

Patří mezi 150 nejvlivnějších žen Renata Roubínková Baierová, první česká franšízantka McDonald‘s, neměla na začátku na růžích ustláno a nic jí nespadlo do klína zadarmo! V jedenadvaceti letech emigrovala do Německa. V tamní pobočce McDonald‘s začínala umýváním stolů, uklízením záchodů, zametáním. „Časem jsem se vypracovala na vedoucí směny a později i na vedoucí celého podniku v Norimberku. Stát se franšízantkou a mít vlastní pobočku byl můj sen, o kterém jsem si myslela, že se nikdy nesplní,“ vzpomíná. Po sametové revoluci si v České republice otevřela svou první pobočku. Patří mezi 150 nejvlivnějších žen Česka.

Peroutka a Slováčková: Milan s drahým šperkem, Anička jako punk

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
3. 7. 2023 • 16:35

Myslím si, že miminku bude jeho skutečná biologická matka chybět.. Děti se dnes ve velkém kupují a prodávají jako štěňátka. Stalo se z nich zboží, na kterém se výnosně vydělává.. Nelíbí se mi ani ten systém pěstounské péče, kvúli absenci řádné kontroly dítěte. V případě pěstounské rodiny není možné zajistit soustavnou 24-hod. kontrolu nad dítětem ze strany státu. Děti v internátní, nebo ústavní péči mají podle mého názoru větší šanci být chráněny, pokud celý kolektiv zaměstnanců není kompletní banda úchylů. No to se moc nestává. Tam se spíše najde alespoň 1 pracovník, který si všimne nekalých jevů a upozorní na ně. Ale v pěst. rodině – vše se dá utajit. Kontrola přijde jednou za uherský rok a to obvykle dopředu ohlášená. Čili se na ni mohou pěstouni připravit. Jsou známé případy, kdy jsou tyto děti různým způsobem zneužívány, nebo šikanovány právě od pěstounů. A utají, ututle se to.. Tím ale nemyslím dvojici z článku, ti nevypadají jako nějací sadisti.. Píši o tom jen obecně. Moc smutné - neboť takové týrané dítě obvykle nic neřekne. Málokdy se stane, aby dokázalo otevřeně říci někomu, jak se mu ubližuje a dostat se pryč od pěstounů, kteří před veřejností rádi dělají ze sebe svatce..

pravlast
3. 7. 2023 • 09:51

No nevím,nevím jak se jim to miminko povede,ostatní si koupí.Ale pokusy na dětech a lidech něčím zavání.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.