Milan Peroutka: Skončil ve vězení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milan Peroutka: Skončil ve vězení

Milan skončil ve vězení v Drahonicích mezi odsouzenými ženami.
Milan skončil ve vězení v Drahonicích mezi odsouzenými ženami. (Foto Věznice Drahonice)

Oblíbený moderátor, herec a zpěvák Milan Peroutka (32) musel do vězení. Ne ale kvůli trestnému činu. Vypravil se potěšit odsouzené ženy do věznice Drahonice na Lounsku.

Myšlenka se zrodila při benefiční akci ve Stebně, kde jeho zástupci děkovali vězenkyním za to, že v obci před dvěma lety pomáhaly s úklidem po ničivém tornádu. Tehdy tu vystoupil i sám Peroutka, přijal pozvání k návštěvě blízké věznice a svůj slib teď splnil. „Ženy se dozvěděly o nových projektech Milana Peroutky a zároveň jej potěšily sledováním pořadů, kde účinkuje či účinkoval,“ uvedla vězeňská služba.

Peroutka a Slováčková: Milan s drahým šperkem, Anička jako punk

Video se připravuje ...

Došlo i na zpívání, kdy Milana překvapila jedna z odsouzených. Náhle vstala ze židle a sama se chopila mikrofonu. „Dělala mi beatbox a já zpíval svuj song Abrakadabra,“ podotkl Peroutka. „Chtěl bych jim všem po jejich pochybeních popřát, aby se poučily a prokázaly po návratu na svobodu velkou odhodlanost a vůli,“ vzkázal ještě zpěvák.

Milan Peroutka: Kdo se mu chodí vyplakávat na rameno?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.