Ego až na půdu? Brzobohatý si vykopal hrob | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ego až na půdu? Brzobohatý si vykopal hrob

Brzobohatý se pustil do interpretace Gottova hitu - nešťastně!
Brzobohatý se pustil do interpretace Gottova hitu - nešťastně! (archiv Blesku)

Zatímco obvyke je skladatel a zpěvák Ondřej Brzobohatý (38) všestranně uznávaný a jeho tvorba je bezchybná, tímco činem si doslova vykopal hrob. Pustil se totiž do interpretace písně Karla Gotta (✝80) Kávu si osladím, navíc na koncertě s názvem Pocta Karlu Gottovi. K jeho smůle způsobem, že píseň miláčka národa ztratila své kouzlo. 

Nit suchou nenechal na Brzobohatém po vystoupení ani věhlasný hudební skladatel Zdeněk Barták, který stojí například za hity Michala Davida Nenapovídej, Nonstop či za hudbou k filmům Láska z pasáže a Kamarád do deště. Silvestrovské vystoupení Ondřeje prohlásil za antré. 

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib!

Video se připravuje ...

„Ukázka toho, jak se dá krásně zničit velký šlágr. No je to umění. Hold ego “umělce “ prostě zvítězilo...,“ popustil uzdu svým emocím na sociálních sítích a tím odstaroval lavinu nepříliš pochvalných komentářů. 

„Ještě že jsou tam slova. Jinak bych píseň ani nepoznala... Smutné!“ reagovali rozlícení fanoušci velkého Káji. „Velké zklamání z Ondry. Jeho sebestřednost mě dostala,“ objevilo se také v komentářích. Někteří diváci, kteří měli tu čest si poslechnout Ondrův remake se shodli, že kdyby v hitu nezůstala slova známá od Gotta, vůbec by píseň nedokázali identifikovat.  „A taková to byla krásná, čistá a dokonalá písnička s krásnou melodií. Nepřežila ego jednoho egomana,“ shrnul rozhořčení národa další z "fanoušků". 

Ondřej Brzobohatý měl pro Evu Burešovou roli: Ale přišla o ní

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Emil Šubrt
8. 1. 2023 • 08:25

Jen se z Káji neposrat...

tokyj
5. 1. 2023 • 15:47

Gott byl jen husákova loutka a Brzobohatý je floutek.

Frantisek Kohout
4. 1. 2023 • 18:22

Klasika diskuze v České kotlině .

fany22
4. 1. 2023 • 13:46

Máte pravdu. Že ten rozdíl lidi pořád ještě nechápou, i když už to bylo stokrát vysvětleno, a že to v diskusích pořád užívají nesmyslně, je smutné. Ale od novináře je to průšvih. Přitom v původním článku o Bartákovi je to správně. Takže neumí ani opisovat.
Ale tady jsou chyby časté.

zloduh
4. 1. 2023 • 13:00

já nechápu proč někdo někoho kritizuje za jeho názor v ždyt má pravdu já osobně když slyším gota v rádiu tak to vypínám mého názoru je a bude komunistickej zpěvák nebo zpěškák

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.