Totální selhání Žilkové? Zklamané davy burácí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Totální selhání Žilkové? Zklamané davy burácí

Veronika Žilková je smutná, nová hra se nikomu nelíbí
Veronika Žilková je smutná, nová hra se nikomu nelíbí (Blesk:RENATA MATEJKOVA)

Tolik se těšila, ale místo toho dostala pořádný políček. Diváci jsou z nové hry, ve které hraje Veronika Žilková (61), Lukáš Pavlásek (44) a Tomáš Matonoha (52), doslova zhnusení. Z divadla ocházeli i v průběhu...

Hra divadla Broadway, Já diktátor, se patrně nezapíše mezi povedená díla. Ačkoli nelze popřít skvělý herecký výkon Žilkové, která se své role zhostila s tou největší profesionalitou, dějová linka diváky vůbec neoslovila. 

Veronika Žilková se synem Vincentem Navrátilem na Lvech: V jakém filmu spolu hráli?

Video se připravuje ...

„Nerada píšu takové věci, ale něco tak debilního jsem snad v divadle ještě nezažila. Nevydržela jsem ani do pauzy a nebyla jsem sama. Mnoho lidí spalo, jiní byli otrávení, zhruba polovina odešla jako my s kamarádkou,“ popsala první dojmy na facebooku jedna z účastnic ke hře, která pojednává o diktátorovi, který trpí syndromem vyhoření. 

Řady diváků postupně prořídávaly i v průběhu představení, nejvíce lidí však opustilo sál o přestávce. „Větší blbost jsme neviděli. Po 20 minutách začali diváci odcházet. Ještě že jsem byla pouze na generálce za 300 korun. Lituji lidí, kteří koupí za plnou cenu, ještě třeba jedou 150 kilometrů sem a potom zpět domů a vydrží pouze do přestávky tak jako my. Za toto dát 700 korun, tak jsem naštvaná půl roku. Škoda peněz za vstupenky,“ píše další divačka. 

Žilkové zbyly oči pro pláč, z jejího vyjádření v nedávné Snídani s Novou bylo totiž vidět, jak moc se na představení těší. 

Pavlásek napsal protiválečnou komedii Já, diktátor: Žilková je potlačovaná sexuální touha!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.